grunt
Član
Borise kakav je ajnslag na tom rusu u odnosu na grbavi most?U planu je kupovina istog ovo me jako zanima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
taj prvi akumulator sa kojeg kablovi vode na alnaser i masu uvek dobija adekvatno punjenje i praznjenje. ovaj drugi je malo zapostavljen. jedino kod 24v instalacije je podjednako. znaci taj drugi nebi bilo lose i prvo dopuniti .a preporuka je bar u par meseci izmenjati im mesta ali kad je to vecinom nepristupacno vecina to neradi. ali za akumulatore je bolje. najbolja je solucija jedan veci nego dva manja.Skinuo akumulatore s rusa da prezime u toplijoj prostoriji,novi su, da li da prilikom vracanja zamenim mesta levom i desnom? Cini mi se da je bilo nekih prica da ih ne puni jednako, ili ne trosi jednako?
Hvala ti Maticu znaci ipak ne koristi iledu kao ja nego od Mikrofibera...
konacno jedno pravo oranje,svaka cast,tu ima dubine na koliko je zahvat pluga
Ciro zar ti tvog nisi kupio od poznanika ?Isto kupljen odakle i moj ZZ Visnja... Sto si skinuo onaj natpis BELARUS sa predneg stakla (soferke).. ??