Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav ljudi . Zanima me koja je razlika između 82.1 i 820 . I kako se kreću cene. Nisam našao na netu .
prelistaj malo temu unazad,sve je obrazlozeno....pitanje je malo ``siroko`` postavljeno,zavisno koje su godiste pomenuti modeli.ovi noviji su potpuno isti razlika je zanemarljiva ,u opremi(desne stepenice,oklop motora..)...Pozdrav ljudi . Zanima me koja je razlika između 82.1 i 820 . I kako se kreću cene. Nisam našao na netu .
Sada u novije traktore stavljaju tegove u zadnjim tockovima,ja kada sam kupovao traktor isto sam se premisljao da li da uzmem 82.1 ili 820,razlike su,zastitni limovi na motoru,desne stepenice i donja (fiksna) poteznica. Cene su bile 19350e za 82.1 i 20100 e za 820.Desne stepenice ne sluze nicemu,a zastitne limove bih svakako skinuo,a poteznica ne vredi toliko para.Na slici koju je postavio DraganNB se vidi (njegov) Belarus 82.1.. Ali sad mi nije jasno kazete da 82.1 nema tegove na zadnjim felnama ali njegov ima.. Kao sto se vidi na slici...
Ravan most je vec druga prica,meni je prvobitno bio plan da uzmem 892 ravan most,ali taj traktor bi mi obavljao samo teske poslove,ovako ovaj je univerzalan za sveOnda je to bezveze bacanje para.. Desne stepenice ne sluze nicemu stvarno,limovi u 98% slucajeva stoje skinuti e sad te poteznice neznam koja je korisnija.. Ako se bira izmedju 82.1 i 820 (standard) ja bi pre uzeo 82.1.. Ali bi se porudio da uzmem sad konkretno Ravan most ili bar Eurolux model.. Samo zbog vecih guma...