MTZ Belarus

Ево овако!
5ue26a.jpg

Dobro si odradio. Kako si zavrnuo taj holender za rezervoar? Ja imam metalne rezervoare na rusu. I gde ti ide to drugo crevo?

Nikt- I ja sam morao da prepravim tu rucicu za prednju vucu!!!!! Jednom sam orao tako ceo dan i pomodrela mi nog od ne!!! To je naj gluplje postavljeno od svega!!! MAda ja nemam problema sa ostalim delovima jer imam jedva 178cm visine.. :haha:

Pitanje za cenjene kolege? Kupio sam lezajeve za radilicu e sad kako da znam da su pravi odnosno da su za neobradjivanu radilicu znaci fabricka. Po cemu se oni prepoznaju.Bilo bi dobro da mi odgovori neko ko je siguran inece greska ima da me kosta debelo.Hvala.

Trebalo bi da se poznaju po merama.
Jedna je mera lezajeva i radilice kada je na fabrickim merama,a druga kada je ta radilica vec obradjivana.

Tek kada rasklopite traktor i odnesete na obradu radilicu onda ćete znati na koju meru će biti obradjen.Ako nije za obradu kada se rasklopi radilica merenjem može da se vidi da li je mera na standardu ili na nekoj specijali.

Ako je kupio standardne lezajeve treba da nose oznaku H1 pa posle ide H2;P1;P2;P3 precnik radilice se umanjuje za 25 stotih

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: Jug
Čovek je lepo napisao kako da zna da li je kupio ležajeve za NEOBRAĐENU FABRIČKU RADILICU,što znači da je verovatno kupio novu radilicu i zato je siguran da mu trebaju ležajevi koji su na standardu,samo ga interesuje koju oznaku nose tj.kako ih prepoznati,a pravi odgovor mu je dao kristal.

Imaš na http://www.lazaro.co.rs sve šta ti treba, mislim da bi mogao da kupuješ deo podeo pa da lepo polako sastaviš ceo traktor.

- - - - - - - - - -

Da li neko zna koliko MTZ 552 ima konjskih snaga, kakva je razlika između njega i 552E?

Drugari, sad sam i ja malo poceo da smaram na forumu :osmeh: Da li neko zna kako se zove i gde mogu to da kupim? To mu je kao neki granicnik? Zaokruzeno je crvenom bojom. :ppozdrav:

2ro6sde.jpg

Znam sve to stoji, ali opet lepse je u kabini kad imas to fabricko nego kad stoji torban saraf. Ne znam samo kako da trazim to na vasaru da kupim?

Jel mogu ja da predložim nešto?
Kupite kuglu palice menjača od IMT ili IMR,zavrtite umesto leptir matice i biće mnogo lepše. Kugle postoje sa FI 8,10 i 12 mm navojem.

Mene samo iteresuje kako je naziv tom granicniku ili kako se vec zove. Kako da ga trazim kod prodavca? Nije losa ta vasa ideja, ali ja volim kad je na njemu sve fabricko, nevolim kalabudzene i nabudzivanje, ali ako nenadjem to poslusacu vas savet. :ppozdrav:

Nazad
Vrh