draganNb
Član
Danger,i 820 standard se sklapa u AP
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danger,i 820 standard se sklapa u AP
Ajde kad je vec rasprava da i ja jos nesto pitam... Dali se na 820 Eurolux stavljao neki drugaciji Razvodnik hidraulike???? Ja neverujem u to ali sam procitao u oglasima (p. Automobili) jedan 820 Eurolux kao da neki drugaciji Razvodnik i nikad nece imati problema sa curenjem.. Kao neki Finski razvodnik.. Jer to moze da bude istina ili samo trik da se proda skuplje...
ima i iz rusije,cak su na sajmu bili i obelezeni koji su iz belorusije a koji su iz petar drapsin
- - - - - - - - - -
postoji MITA razvodnik al nije neunistiv i delova za reparaciju nema,novi dostize cenu i do 1.000e a ruski org oko 200e dok ima zamenski ukrainski hidrosila(plavi) i za oko 140e,ima i kineski jos povoljnije.....pa ti vidi dal ti treba Mita razvodnik ili ruski u koji svake 3-4godine ulozis 500 din. za kvalitetan set gumica
- - - - - - - - - -
Mita se obicno ugradjivao u 1025 i 1221 i to ne sve modele,ima mozda i u slabijim modelima koji su radjeni za izvoz a igrom slucaja zavrsili u srbiji
DangerE,je l' to kazes da za onaj razvodnik ispod kabine na 1025 gumice kostaju 500 din? Trebalo bi i ja to da remontujem,pusta ulje,pogotovo kad kipujem.Mislim,da li to mogu sam da zamenim ili treba neki majstor?