MTZ Belarus

Ajde kad je vec rasprava da i ja jos nesto pitam... Dali se na 820 Eurolux stavljao neki drugaciji Razvodnik hidraulike???? Ja neverujem u to ali sam procitao u oglasima (p. Automobili) jedan 820 Eurolux kao da neki drugaciji Razvodnik i nikad nece imati problema sa curenjem.. Kao neki Finski razvodnik.. Jer to moze da bude istina ili samo trik da se proda skuplje...

Danger,i 820 standard se sklapa u AP

ima i iz rusije,cak su na sajmu bili i obelezeni koji su iz belorusije a koji su iz petar drapsin

- - - - - - - - - -

Ajde kad je vec rasprava da i ja jos nesto pitam... Dali se na 820 Eurolux stavljao neki drugaciji Razvodnik hidraulike???? Ja neverujem u to ali sam procitao u oglasima (p. Automobili) jedan 820 Eurolux kao da neki drugaciji Razvodnik i nikad nece imati problema sa curenjem.. Kao neki Finski razvodnik.. Jer to moze da bude istina ili samo trik da se proda skuplje...

postoji MITA razvodnik al nije neunistiv i delova za reparaciju nema,novi dostize cenu i do 1.000e a ruski org oko 200e dok ima zamenski ukrainski hidrosila(plavi) i za oko 140e,ima i kineski jos povoljnije.....pa ti vidi dal ti treba Mita razvodnik ili ruski u koji svake 3-4godine ulozis 500 din. za kvalitetan set gumica

- - - - - - - - - -

Mita se obicno ugradjivao u 1025 i 1221 i to ne sve modele,ima mozda i u slabijim modelima koji su radjeni za izvoz a igrom slucaja zavrsili u srbiji

ima i iz rusije,cak su na sajmu bili i obelezeni koji su iz belorusije a koji su iz petar drapsin

- - - - - - - - - -

postoji MITA razvodnik al nije neunistiv i delova za reparaciju nema,novi dostize cenu i do 1.000e a ruski org oko 200e dok ima zamenski ukrainski hidrosila(plavi) i za oko 140e,ima i kineski jos povoljnije.....pa ti vidi dal ti treba Mita razvodnik ili ruski u koji svake 3-4godine ulozis 500 din. za kvalitetan set gumica

- - - - - - - - - -

Mita se obicno ugradjivao u 1025 i 1221 i to ne sve modele,ima mozda i u slabijim modelima koji su radjeni za izvoz a igrom slucaja zavrsili u srbiji

Rekao bih da nas 1025 ima taj razvodnik...ni nalik na stari dobri ruski od 200 eura...daleko bilo,nek traje jos 20 godina,ali bilo sta da mu vece zafali,dolazi tu standardni...mada mi je bas bilo cudno kako evo 4 godine,a nigde ne curi,a svim novima se kuciste kupa u ulju...pogotovo na onoj alu ploci sa tri rupe gde izlaze kugle od rucica...a ovaj novi-mozda zapao dobar primerak...ili sreca.

Lele bre koliko je skup taj 1000e.. Neka hvala bolji je ovaj Ruski..

Nego reci mi Dnageru jer ima da se nadje set za remontovanje sa onim caurama od Aluminijuma a ne od Plastike??? Recimo kod mene na Vladimirca su od Aluminijuma te caure oko onih kugli.. Pa mislim da li mozda ima i za 820??? Deluje mi dugorocnije resenje da su aluminijumske...

Mene zanima dal ima umesto tih plastika od aluminiuma... Tako je kod mene na Vladimirca i od kad je kupljen do sad su te aluminiumske samo sam gumice zamenio jedanput.. Zanimam me dal ima i za Belarusa isto od aluminijuma????? :sta:

DangerE,je l' to kazes da za onaj razvodnik ispod kabine na 1025 gumice kostaju 500 din? Trebalo bi i ja to da remontujem,pusta ulje,pogotovo kad kipujem.Mislim,da li to mogu sam da zamenim ili treba neki majstor?

Mozes sve sam samo pod uslovom da znas da odvijas srafove... :osmeh: Rus je to nema sta nemozes sam.. :haha:

DangerE,je l' to kazes da za onaj razvodnik ispod kabine na 1025 gumice kostaju 500 din? Trebalo bi i ja to da remontujem,pusta ulje,pogotovo kad kipujem.Mislim,da li to mogu sam da zamenim ili treba neki majstor?

ja neznam koliko si strucan ali u sustini mozes sam,nista komplikovano,evo clan Cirko ce ti to objasniti ko od sale kako se to radi.....

- - - - - - - - - -

da se dopunim....posto je u pitanju 1025 treba prvo videti koji je razvodnik upitanju,okaci sliku......

Ko je taj clan Cirko??? Mozes sam 99%... Ali sto da objasnjavam kad vec ima objasnjeno u drugoj temi. :ppozdrav:

Sve sam do sad radio sam,valjda cu i to uspeti.Vazi,postavicu sliku mozda vec sutra,ako ne zaboravim da uslikam.To cu inace raditi u drugom delu zime,ne moram da zurim,posto Ruja sada odmara.Sad su aktuelni drugi poslovi...

Prati malo licitacije po firmama.Tu ćeš lakše naći i da je nešto OK.Obično na potpuno ispravnom traktoru kad se probuši guma majstori počnu da čerupaju deo po deo i traktor dođe do otpada.

djavola ces na licitacijama naci nesto tako za male pare tamo sve krs do krza ajd sto racunas odma generalka i sredjivanje hidraulike nego raskupusan totalno raskantana kabina kolko sam obiso licitacija boga pitaj pa se ondak i na taki navali ko da je dzaba pa cena preko 5000 sa pdv
da gume ni ne spominjem to predpostavljate kake su kad sve stavis na papir

Nazad
Vrh