Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas je mali... Ima kameru napred na haubu sigurno 2-3m ispred njega nema sanse da se nesto vidi.. Ovaj se sigurno koristi za medjurednu obradu...![]()
Nisam bio zadovoljan kako su bacala svetlost,mada su i ova Wesem penis. Hella no1 barem za mene.
Bacaju mnogo siroko svetlost a u daljinu slabo.... To si im nasao kao manu???![]()
Samo jos jednom da mi spomenes da samo ja lickam traktor,a sta je sad ovo druze???Svako slovo na tegovima je ispisano crvenom bojom..
![]()
Ne to nego jednostavno svetlosni snop se meni u tim kockastim lampama na krovu prikazivao u neke bezvezna krugice i nikako nisam mogao da ih podesim popizdio i skinuo. Nazad kupio ove velije helline kao Dangerove a napred ove.Bacaju mnogo siroko svetlost a u daljinu slabo.... To si im nasao kao manu???![]()
Ja napred imam ona cetvrtasta svetla a nazad krugla... A naglasio si slova samo... Jao jao jao a mene kritikujes do sad..A sto si ih prekrecio i belom bojom, da te lakse uoce nocu???
![]()
DALTONISTO,ako je to belo onda su i felge bele........
pobelele ti oci od glancanja viledom......
Danger gde ima "original" sive farbe? Kada sam menjao brenzone pa sam ižuljao malo felnu I ide mi na živce.Sutra perem traktor dobiću komplekse od tebe,Ćire I Lale.