Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas je mali... Ima kameru napred na haubu sigurno 2-3m ispred njega nema sanse da se nesto vidi.. Ovaj se sigurno koristi za medjurednu obradu...
Nisam bio zadovoljan kako su bacala svetlost,mada su i ova Wesem penis. Hella no1 barem za mene.
Bacaju mnogo siroko svetlost a u daljinu slabo.... To si im nasao kao manu???
Samo jos jednom da mi spomenes da samo ja lickam traktor,a sta je sad ovo druze??? Svako slovo na tegovima je ispisano crvenom bojom..
Ne to nego jednostavno svetlosni snop se meni u tim kockastim lampama na krovu prikazivao u neke bezvezna krugice i nikako nisam mogao da ih podesim popizdio i skinuo. Nazad kupio ove velije helline kao Dangerove a napred ove.Bacaju mnogo siroko svetlost a u daljinu slabo.... To si im nasao kao manu???
Ja napred imam ona cetvrtasta svetla a nazad krugla... A naglasio si slova samo... Jao jao jao a mene kritikujes do sad.. A sto si ih prekrecio i belom bojom, da te lakse uoce nocu???
DALTONISTO,ako je to belo onda su i felge bele........
pobelele ti oci od glancanja viledom......
Danger gde ima "original" sive farbe? Kada sam menjao brenzone pa sam ižuljao malo felnu I ide mi na živce.Sutra perem traktor dobiću komplekse od tebe,Ćire I Lale.