MTZ Belarus

Mali mtz... :osmeh:

belarus-4520.jpg

Bas je mali... Ima kameru napred na haubu sigurno 2-3m ispred njega nema sanse da se nesto vidi.. Ovaj se sigurno koristi za medjurednu obradu... :haha:

Nisam bio zadovoljan kako su bacala svetlost,mada su i ova Wesem penis. Hella no1 barem za mene.

Samo jos jednom da mi spomenes da samo ja lickam traktor,a sta je sad ovo druze??? :osmeh: Svako slovo na tegovima je ispisano crvenom bojom.. :osmeh:

Bacaju mnogo siroko svetlost a u daljinu slabo.... To si im nasao kao manu??? :sta:

ta okrugla nemaju zastitu u krug oko stakla i bacaju reflekciju na soferku i u kabinu pa vise smeta nego sto koristi

- - - - - - - - - -

Samo jos jednom da mi spomenes da samo ja lickam traktor,a sta je sad ovo druze??? :osmeh: Svako slovo na tegovima je ispisano crvenom bojom.. :osmeh:

nije ispisano,samo je naglaseno......:osmeh:

Ja napred imam ona cetvrtasta svetla a nazad krugla... A naglasio si slova samo... Jao jao jao a mene kritikujes do sad.. :haha: A sto si ih prekrecio i belom bojom, da te lakse uoce nocu??? :osmeh:

Bacaju mnogo siroko svetlost a u daljinu slabo.... To si im nasao kao manu??? :sta:
Ne to nego jednostavno svetlosni snop se meni u tim kockastim lampama na krovu prikazivao u neke bezvezna krugice i nikako nisam mogao da ih podesim popizdio i skinuo. Nazad kupio ove velije helline kao Dangerove a napred ove.

Gde ih uzimaš,ni meni se ovi fabrički ništa ne sviđaju pogotovo ovi napred kako god ih nameštam ko da sedim ispod bandere svuda baca .

Danger gde ima "original" sive farbe? Kada sam menjao brenzone pa sam ižuljao malo felnu I ide mi na živce.Sutra perem traktor dobiću komplekse od tebe,Ćire I Lale.

kod mene su tegovi bili fabricki osteceni(ogrecana farba u transportu) pa me je to nerviralo i negde malo felne pa sam napravio u farbari po uzorku covek sam procenio nijansu napravio i kad sam zafarbao felne i kad se osusilo ubo je boju 100%,posto je boje ostalo onda sam sivom i tegove,tako mi se svidelo.....a sto se tice glancanja volim cisto al trenutno je usran do usiju posto jos nisam oranje zavrsio................tako da nebudi kompleksan:osmeh:

DALTONISTO,ako je to belo onda su i felge bele........
pobelele ti oci od glancanja viledom......

:haha: :haha: :haha: :haha: Mani u ovo doba slabo razlikujem boje.. :haha: Nego reci mi cime ti glancas to?? Ja Viledom ali nisam bas nesto zadovoljan... Sigurno ti imas nesto bolje a??? :osmeh:

- - - - - - - - - -

Danger gde ima "original" sive farbe? Kada sam menjao brenzone pa sam ižuljao malo felnu I ide mi na živce.Sutra perem traktor dobiću komplekse od tebe,Ćire I Lale.

Talianu- Jer vidis sad,svi peru traktore i glancaju ali niko da podeli sa nama,nego samo ja pa me posle svi ogovaraju... Sad vise nema lazi. :haha:

PS- Obavezo slikaj i ti pa postavi tako nalickanog Ruju.. :osmeh:

- - - - - - - - - -

Danger- Ajde sad se vadi da je usran i prlajav samo da ne bude da i ti glancas Viledom ili cak necim boljim... :haha:

Skinuo akumulatore s rusa da prezime u toplijoj prostoriji,novi su, da li da prilikom vracanja zamenim mesta levom i desnom? Cini mi se da je bilo nekih prica da ih ne puni jednako, ili ne trosi jednako?

Nazad
Vrh