zemljostrugar
Banned
I niko mi nereca na sta da obratim paznju prilikom kupovine polovnog belorusa.............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na sve, opsti izgled traktoraI niko mi nereca na sta da obratim paznju prilikom kupovine polovnog belorusa.............
Crko ti je indikator pritiska ulja u volanu.Ako imas volje zameni ga,ako nemas stavis cep umesto njega i teras dalje jer ti je verovatno i procurio.nedostatak ulja u volanu ili je otišao indikator ulja i eventualno da je oslabila jako pumpa volana ali to je već rjeđi slučaj
I...sta kazete g-dine Panonstib,kakvi su utisci o ovom modelu?
Ovo je bio problem ,danas rešeno.Kod mene se to isto desavalo ali je gubio masu na nekom releju u tabli
ima li neko iskustava o padu pritiska ulja motora?pao pritisak sa 3 na 2,ulje je ok,mehanicki sat stavljen-isto merenje imaju oba...
karter je odmah skinut,sve provereno i deluje ok...skidana je cev usisna i nema napuknuca nikakvog...znaci pritiska ima,samo je znatno opao,a ulje je menjano relativno skoro.moze da bude napuknuce cevi koja spaja uljnu pumpu i centrifugu,to se desava kod rusa da cev napukne pa gubi pritisak(padne),prati dalju situaciju ako jos bude padao pritisak skidaj karter
kada sam promenio ulje opet normalan pritisakI niko nema cenovnik za nove sovjete?