MTZ Belarus

20131011172718.jpg

Na tom snimku je u motoru bilo ono usrano Mabanol ulje, otkad ga vise ne sipam pritisak je na leru (vruc) 1, 5 bara, a na 1800 obrtaja preko 4. U uputstvu za traktor pise da je normalan pritisak ulja na leru od 0, 8 bara.

892 i 1025 vecita dilema :osmeh: Ni rus nije vise jeftin ni malo. Treba dati cca 25k evra za ~100ks belaruske masine koju dok teras kuci vec ce negde curiti ulje. Najbolja investicija je bila 2000-2005 kupiti MTZ. Bili su dosta jeftiniji, a kvalitet bolji.

dodji da pogledas mog belorusa 1025 suv ko barut a odvescu te kod jos par ljudi sto imaju belorusa 10 godina a kupili su ga novog,najbolji traktor na svetu :)

Ja neznam sto toliko optuzuju ruse a cure,pa daj te svako curenje se sredi za relativno malo novca,e sad je drugo sto to neko nece da popravi... Pa kod mene u selu nema skoro traktora koji nije umazan do guse,kad niko nece nista da namesti ili opere po nekad... Kad kaze moj deda prodajte kosulju da ne operete godinu dana a da je nosite!!!!

JA sam do sad koristio za sve traktore Galax ulja... U belarusa sipam stalno Galax 15w40 Superlong... I nikakvih problema nemam,koliko sipam toliko ispustim iz njega,a i sa pritiskom nemam nikakvih problema... Kad je ugrajen na leru ima 1.5 pritisak a kad dam gas odmah skace....

Nazad
Vrh