grunt
Član
Stvarno mi treba odgovor ako moze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stvarno mi treba odgovor ako moze
Moli se clan Danger da isprazni sanduce.... I da nisam ja kriv sto je puno...
na mesto one pistallice,tj mesto davaca od te pistalice.Gde na 82.1 da prikopčam merač pritiska ulja?U te elektronske pa još rusko-kineske ne verujem.
Moram se ponavljati,vidim clan Lala se ne javlja,da nam da svoj sud za pritisak sa kojim radi na 1221?I da,primetio sam da je na jednom snimku kod clana Lala iz banata pritisak jako nizak-oko 1,pa da nam izlozi svoj slucaj,i da li Lalo tako radis oduvek?
892 i 1025 vecita dilema Ni rus nije vise jeftin ni malo. Treba dati cca 25k evra za ~100ks belaruske masine koju dok teras kuci vec ce negde curiti ulje. Najbolja investicija je bila 2000-2005 kupiti MTZ. Bili su dosta jeftiniji, a kvalitet bolji.
Šta sipaš mesto Mabanola ,a da je za preporuku?Na tom snimku je u motoru bilo ono usrano Mabanol ulje, otkad ga vise ne sipam pritisak je na leru (vruc) 1, 5 bara, a na 1800 obrtaja preko 4. U uputstvu za traktor pise da je normalan pritisak ulja na leru od 0, 8 bara.