MTZ Belarus

Zdravo momci. Pitanje da li moze menjati lezajeve pod brojem 1 bez skidanje hidraulickog stuba kod MTZ82 mala kabina
pumpa.jpg
[/IMG]

Za male poslove bolji od svakog imt!
Mi imamo 542 (bez serva) ali ovo vredi svaku paru!
Prskanje, spartanje,rasturanje djubriva,... ali za neko veliko opterecivanje i nije bas!

Pa vidim na slikama da ima jos traktora okolo.Nego sta bi trebalo da znaci to sto su traktori kod coveka koji se bavi servisiranjem i popravkom?Da su dobri ili...?Sad videh na nekom sajtu zadnja guma za njih 58000rsd::lose::

Nemoj da kupujes traktor od njega, ne samo ti nego niko. Veruj mi znam sta covek radi i cim se bavi. Jako losi traktrori i treba puno, puno uloga.

Nemoj da kupujes traktor od njega, ne samo ti nego niko. Veruj mi znam sta covek radi i cim se bavi. Jako losi traktrori i treba puno, puno uloga.
I meni deluje da su samo nasminkani za udaju.Licno sam se zainteresovao zbog cene,za te pare imam Store duplak koji je dosta slabiji.Na kraju kad sam video koliko treba samo za gume,jasno je da i nije bas povoljno.

da li zna neko od uvazenih clanova koliko treba da bude pritisak u prednjim i zadnjim gumama na mtz 1021 ili 1025?! hvala unapred

Rujan na ceo dan potrosi oko 3 litre vode i pritisak ulja je u crvenom!
Masina ima 4000rs i zrela je za generalnu!
Dali terati u oranje i pustiti da mozda skroz crkne ili raditi generalnu pre posla!
Jel se moza napraviti jos velika havarija ako se tera dalje?

Rujan na ceo dan potrosi oko 3 litre vode i pritisak ulja je u crvenom!
Masina ima 4000rs i zrela je za generalnu!
Dali terati u oranje i pustiti da mozda skroz crkne ili raditi generalnu pre posla!
Jel se moza napraviti jos velika havarija ako se tera dalje?
Bolje ga ti uradi pre oranja jer taj oranje nece zavrsavati a mozes napraviti jos vecu i skuplju havariju!

Jel moze neko da mi kaze gde se meri pritisak ulja hidraulike na belarusu820,imam manometar crevo razne prikljucke ali ne znam gde je merno mesto!I koji trebada bude pritisak negde sam procitao 160 bara jel toistina.

mjeriš ga na izlazu za kipanje a pritisak je po uputstvu 180-200 bara (provjereno hidraulika ne radi dobro ni na manjem ni na većem pritisku,prvi znak je da ne iskaču same ručice kad klip dođe do kraja)

Nazad
Vrh