MTZ Belarus

Meni ni sad ne iskacu rucice malo slabije dize plug obrtac kad se ulje ugreje i stalno me zezao onaj ventil koji sam promenuo kao i kuglicu tamo gde se steluje pritisak sva se deformisala,sad sve radi odlicno ali hteo bi da izmerim pritisak i po potrebi dostelujem.Na koju rucicu mislis jel ovu za dizanje poluga ?Kad podignem plug do kraja ona ostaje u svom polozaju ne vraca se dok je ja ne pustim.

Dali bi se zeznuli neki zupcanici u prednjoj vuci kada bi nazad stavio 16.9-38 gume(umesto 15.5-3:cool: a napred ostale 11.2-20.Dali je to neko radio?Pitam to zato sto mitas guma ima duplo vece krampone od ruskih guma

E to i mene zanima? Ja treba da menjam zadnje gume na rusu, a napred imam 11.2.20 a nazad 15.5 pa sam hteo nazad da stavim 16.9.38 (kao na eurolux traktorima) a napred da mi ostanu 11.2.20, posto su mi one delimicno nove.

Evo ih spoljni precnici guma belshina 13.6-20 1060mm,11.2-20 985mm,16.9-38 1675mm,15.5-38 1570mm

- - - - - - - - - -

Razlika u visini prednjih guma je 7,5cm mislim da nebi pravila problem diferencialu

Ne mogu upaliti traktor na ključ ! Zna li neko gde da tražim problem,struje ima ali neće da zavergla I to stao jel mi zvonio telefon I nisam vise mogao da ga upalim samo direktno na anlaser.

To se i meni desava. Imas kad odignes haubu pored vazdusnog filtera sa leve strane (gledajuci od pozadi traktora) iznad anasera imas crnu kutiju neku To je kutija kao kutija za osigurace ali nije za osigurace, vec idu zice u nju i te zice spajaju kao neki metalni osiguraci( ne znam kak ose zovu), zice se u njoj kao spajaju ima cini mi se dva kao neka metalna osiguraca, e taj jedan metalni osigurac ti je pregoreo tj nema dobar kontakt, moras ga lepo promeniti. Slikacu ti sutra ako se ne snadjes pa cu okaciti u temi.

Nzm da li se dobro vidi, zaokruzeno je plavom bojom ta kutija, e u njoj ti je problem.
http://www.dodaj.rs/f/3E/7b/3QyJlr5T/struja.jpg

struja.jpg

Meni danas nije hteo da upali ruja, simptom kao kad su ubacene palice u brzinu, skontam da je stap od suncokreta izbacio dzek od indikatora sto ide na menjac, ubi se da ga pronadjem gde je i morao sam da zovem da mi objasne gde se nalazi. bio je iskopcan vratim ga i ruja upali :))

Bratu se na mtz 820 upalila lampica kontrolna na levoj strani crvene boje okrugla a unutar kruga kao znak od mercedesa štabi tu mogao biti problem.:sta:

nedostatak ulja u volanu ili je otišao indikator ulja i eventualno da je oslabila jako pumpa volana ali to je već rjeđi slučaj

Nazad
Vrh