MTZ Belarus

Samo nemoj da te buni cene kod Corica i u Agropanonku,jer su cene iste,znam za 820 da je bio i kod jednih i kod drugih 20050 evra,zato sto smo isli da doteramo jedan iz Agropanonke...

Da li je isti razmak zadnjih tockova kod 892, grbavi i ravan most?

Izgleda mi jaka cena za 892 ravan most, jer za 500e vise ima 1025

ne usisna cev,ona nepukne,vec od pritiska,dakle....cev od pumpe pa na blok motora sto je zavrnuta a ulje dalje putuje u centrifugu kroz nju,pogledaj i biksnu na uljnoj pumpi koja zna da se raspadne pa moze i tu da bude problema

Gledao sam i nju,probao da je vucem,nisam nista primetio iole sumljivo...sve je vraceno kako jeste(uz novi dihtung i polumesece,filter zamenjen) tako da sad na punom gasu drzi jedva 2,na leru 1...na oba sata isto pokazuje...

- - - - - - - - - -

A srđane koju si marku ulja sipao???
Uvek Avangard turbo sipam.

892 i 1025 vecita dilema :osmeh: Ni rus nije vise jeftin ni malo. Treba dati cca 25k evra za ~100ks belaruske masine koju dok teras kuci vec ce negde curiti ulje. Najbolja investicija je bila 2000-2005 kupiti MTZ. Bili su dosta jeftiniji, a kvalitet bolji.

Da, stvarno su cene otisle i to dosta, i to sad uopste nisu jeftini traktori, ja sam moj 82.1 2004 godine platio 11 900 eura

I da,primetio sam da je na jednom snimku kod clana Lala iz banata pritisak jako nizak-oko 1,pa da nam izlozi svoj slucaj,i da li Lalo tako radis oduvek?

Zamenjen ventil hidraulike,zamenjena kuglica na srafu za stelovanje pr ulja u hidraulici,radi dize.Danas uzmem manometar da ipak proverim pr ulja u hidraulici prikacim na desni gornji izvod napred do anlasera pokaze mi 200bara hladan ,i tu me izda manometar jednostavno crko ni napred ni nazad,zanima me koliko moze da mu opadne pr kad je vruc?Da se sad ne z am i trazim drugi manometar?

I da,primetio sam da je na jednom snimku kod clana Lala iz banata pritisak jako nizak-oko 1,pa da nam izlozi svoj slucaj,i da li Lalo tako radis oduvek?

to je upitanju 1221,to pokaze elektro sat ali je usvari pritisak jaci oko 1.5 i to je na ler gasu sa ugrejanim motorom,u radu na 1800 obrtaja ima oko 4-4.5 bara cak i 5 bara

- - - - - - - - - -

aaxe0l.jpg
evo jedna slika koja govori o razlici pritiska ulja i temperature,ruska elektronika je cudo od preciznosti

Nazad
Vrh