MTZ Belarus

I niko mi nereca na sta da obratim paznju prilikom kupovine polovnog belorusa.............

nedostatak ulja u volanu ili je otišao indikator ulja i eventualno da je oslabila jako pumpa volana ali to je već rjeđi slučaj
Crko ti je indikator pritiska ulja u volanu.Ako imas volje zameni ga,ako nemas stavis cep umesto njega i teras dalje jer ti je verovatno i procurio.

ima li neko iskustava o padu pritiska ulja motora?pao pritisak sa 3 na 2,ulje je ok,mehanicki sat stavljen-isto merenje imaju oba...

Ja na mom rusu imam pritisak ulja na pocetku- ujutru 4 a kasnije kad ceo dan radi, uvece ima 2,5-3. Nzm da li je to normalni pritisak? Narvno sve to na normalnom gasu, na gasu kako ga upalim (nadam se da me razumete). :ppozdrav:

mirko to je odličan pritisak.srđane i kod tebe je isto u redu a pad pritiska svejedno sumnjam na ulje

ima li neko iskustava o padu pritiska ulja motora?pao pritisak sa 3 na 2,ulje je ok,mehanicki sat stavljen-isto merenje imaju oba...

moze da bude napuknuce cevi koja spaja uljnu pumpu i centrifugu,to se desava kod rusa da cev napukne pa gubi pritisak(padne),prati dalju situaciju ako jos bude padao pritisak skidaj karter

moze da bude napuknuce cevi koja spaja uljnu pumpu i centrifugu,to se desava kod rusa da cev napukne pa gubi pritisak(padne),prati dalju situaciju ako jos bude padao pritisak skidaj karter
karter je odmah skinut,sve provereno i deluje ok...skidana je cev usisna i nema napuknuca nikakvog...znaci pritiska ima,samo je znatno opao,a ulje je menjano relativno skoro.

Menjaj ulje,ako imas filter obican menjaj.Meni se na ursuzu 355 raspao filter unutra isto pao pritisak ja mislio da motor zavrsava karijeru:haha:kada sam promenio ulje opet normalan pritisak

ne usisna cev,ona nepukne,vec od pritiska,dakle....cev od pumpe pa na blok motora sto je zavrnuta a ulje dalje putuje u centrifugu kroz nju,pogledaj i biksnu na uljnoj pumpi koja zna da se raspadne pa moze i tu da bude problema

Pa kao ozbiljna mušterija lepo ih nazovi pa ćeš čuti.Onda i nas obavesti sa tačnim informacijama...:ppozdrav:

Nazad
Vrh