zemljostrugar
Banned
I niko mi nereca na sta da obratim paznju prilikom kupovine polovnog belorusa.............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na sve, opsti izgled traktoraI niko mi nereca na sta da obratim paznju prilikom kupovine polovnog belorusa.............
Crko ti je indikator pritiska ulja u volanu.Ako imas volje zameni ga,ako nemas stavis cep umesto njega i teras dalje jer ti je verovatno i procurio.nedostatak ulja u volanu ili je otišao indikator ulja i eventualno da je oslabila jako pumpa volana ali to je već rjeđi slučaj
I...sta kazete g-dine Panonstib,kakvi su utisci o ovom modelu?
Ovo je bio problem ,danas rešeno.Kod mene se to isto desavalo ali je gubio masu na nekom releju u tabli
ima li neko iskustava o padu pritiska ulja motora?pao pritisak sa 3 na 2,ulje je ok,mehanicki sat stavljen-isto merenje imaju oba...
karter je odmah skinut,sve provereno i deluje ok...skidana je cev usisna i nema napuknuca nikakvog...znaci pritiska ima,samo je znatno opao,a ulje je menjano relativno skoro.moze da bude napuknuce cevi koja spaja uljnu pumpu i centrifugu,to se desava kod rusa da cev napukne pa gubi pritisak(padne),prati dalju situaciju ako jos bude padao pritisak skidaj karter
I niko nema cenovnik za nove sovjete?