Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nekako mi se rimuje.Roberte nemoj da se ljutis
Jeli koliko kosta taj grejač?kao prvo nije mi jasno kako si pogresio kad si lepo rekao da je jedan sraf deblji a drugi tanji tako i okrugle stopice koje su 4 i 5 milimetara nisi mogao naopacke staviti jer nemozes od 4mm staviti na deblju od 5mm,drugo......nijedna nije minus,minus je sam grejac kad ga zavrnes za usisnu granu a obe zice su plus,jedna(deblja) usijava grejac motora dok druga otvara ventil koji pusti(naftu ili petrolej) iz loncica u sam grejac,ako je loncic prazan i nekoristi se nafta taj grejac je veoma kratkog veka
Izgleda pedantno,pretpostavljam da je dobro stanje,sto @ mindjusar rece zdrav-prav*brankovic* ne znam na sta mislis!
Pa MTZ 52 je vidno jaci od T40,tako da mi malo cudno da 552 ide u rang sa t40.
Clan foruma SPisarov takodje je radio 552 da bude jaci,i mislim da ide glava i PVP od 82 ali se nesecam sad bas najbolje,uglavnom traktor ne zaostaje u radu sa bilo kojom 82kom,Tanjiracu tesku od 28 diskova vuce jako lepo(i radi kako treba,da je vuce moze svaki).
MTZ 552 koji ima max 1700-1800 obrtaja 70ks,koji prima do 2200-2300 obrtaja to je 82ks a u jako sitnim stavrima se razlikuju,spolja ne mozes nikako videti,jedino kad skines karter ili ako mu radi sat pa vidis po obrtajima.imam 552 i imam 82 ku.552 ne moze imat 60ks.jer kad oremo 552 jedva nesto trunkice zaostaje od 82ke,radi se o plugu leopard 3x30.a da je 60ks 552 zaostao bi i to puno.ti traktori 552 skoro svi dolaze sa ekonomije,i pre se moglo smanjivati KW zbog jeftinijeg registrovanja.i ja sam isto sa ekonomije kupio 552 i u saobracajnom pise da je 39 KW,pa mi covek prica zbog cega.
- - - - - - - - - -
*nebojsa100* jedna greska,u diznama se ne razlikuju,dizne su potpuno iste kod 552 i 820.nego kod stare 52-ke su drugacije dizne(krace)imali smo 52.ku pa smo je prepravljali na 82-ku.samo sto 52-ka se razlikuje vec u dosta stavrima.

@brankovic,to sam samo radi reda pitao,jer ima ljude koji jedno misle a drugo govore,mala sala
@nebojsa100,sad ne znam na koji mislis da se steluje na 125,ako mislis na 552 onda malo gresis,ali predpostavljam da mislis na staru 52-ku.jer 552 i 820 steluju se na 175-180.ja sam stavio nedavno turbo dizne u 552 i steluju se na 205.malo je ostriji,recimo pod opterecenju kad dodas malo brze prima.dve dizne su otisle,pa ajd reko da zamenim sve i stavio ove dizne.