Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kao prvo nije mi jasno kako si pogresio kad si lepo rekao da je jedan sraf deblji a drugi tanji tako i okrugle stopice koje su 4 i 5 milimetara nisi mogao naopacke staviti jer nemozes od 4mm staviti na deblju od 5mm,drugo......nijedna nije minus,minus je sam grejac kad ga zavrnes za usisnu granu a obe zice su plus,jedna(deblja) usijava grejac motora dok druga otvara ventil koji pusti(naftu ili petrolej) iz loncica u sam grejac,ako je loncic prazan i nekoristi se nafta taj grejac je veoma kratkog veka
Izgleda pedantno,pretpostavljam da je dobro stanje,sto @ mindjusar rece zdrav-prav*brankovic* ne znam na sta mislis!
Pa MTZ 52 je vidno jaci od T40,tako da mi malo cudno da 552 ide u rang sa t40.
Clan foruma SPisarov takodje je radio 552 da bude jaci,i mislim da ide glava i PVP od 82 ali se nesecam sad bas najbolje,uglavnom traktor ne zaostaje u radu sa bilo kojom 82kom,Tanjiracu tesku od 28 diskova vuce jako lepo(i radi kako treba,da je vuce moze svaki).
MTZ 552 koji ima max 1700-1800 obrtaja 70ks,koji prima do 2200-2300 obrtaja to je 82ks a u jako sitnim stavrima se razlikuju,spolja ne mozes nikako videti,jedino kad skines karter ili ako mu radi sat pa vidis po obrtajima.imam 552 i imam 82 ku.552 ne moze imat 60ks.jer kad oremo 552 jedva nesto trunkice zaostaje od 82ke,radi se o plugu leopard 3x30.a da je 60ks 552 zaostao bi i to puno.ti traktori 552 skoro svi dolaze sa ekonomije,i pre se moglo smanjivati KW zbog jeftinijeg registrovanja.i ja sam isto sa ekonomije kupio 552 i u saobracajnom pise da je 39 KW,pa mi covek prica zbog cega.
- - - - - - - - - -
*nebojsa100* jedna greska,u diznama se ne razlikuju,dizne su potpuno iste kod 552 i 820.nego kod stare 52-ke su drugacije dizne(krace)imali smo 52.ku pa smo je prepravljali na 82-ku.samo sto 52-ka se razlikuje vec u dosta stavrima.
@brankovic,to sam samo radi reda pitao,jer ima ljude koji jedno misle a drugo govore,mala sala
@nebojsa100,sad ne znam na koji mislis da se steluje na 125,ako mislis na 552 onda malo gresis,ali predpostavljam da mislis na staru 52-ku.jer 552 i 820 steluju se na 175-180.ja sam stavio nedavno turbo dizne u 552 i steluju se na 205.malo je ostriji,recimo pod opterecenju kad dodas malo brze prima.dve dizne su otisle,pa ajd reko da zamenim sve i stavio ove dizne.