Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Provereno ...odvojio sam tockove,desni ide lako a levi jedva sam pajserom pomerio@Arkadije Postavi dizalica ispod sredine prednjeg trapa i samo malo podigni trap, tacnije samo ga malo olaksaj i onda probaj da vidis kako ce ici. Ako je zaribao na rukavcu i dalje ce biti prilicno tezak za okretanje. A mozes i podici skroz pa probati rukama da zakrenes direktno na tocku. Ako ide lako trazi kvar na hidraulici.
Hvala na pomoci@Arkadije Ne treba ti presa, malo se pomuci i skini to cekicem, samo stavi neko drvo izmedju rukavca i cekica da ga ne bi bas izubijao i sicice on jer kazes da si uspeo malo pajserom da ga pomeris. Tako se skidalo i ranije a tako je i sada najjednostavnije. I to sve sam mozes odraditi. A otisla ti je zastitna gumica na vrhu rukavca pa onda kupi nju i promeni. E da, sad sam se setio kako da olaksas skidanje, naspi nafte u rukavac, tj. od gore koliko moze da udje pa ce lakse skliznuti kada udaris par puta i malo ga zakreces.![]()
a kad si toliko pametan,isti je problem samo je u pitanju 1021 monoblok?!stvarno cu se morati ponovo poceti baviti mehanikom![]()