sale ratar
Član
Ni blizu rus nije što je nekad bio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@bojcetic
Mislim da je ta cena u redu.Skoro je jedan stigao u moj komsiluk 2005.god 16000 placen
Veceras skidao lezaj na poluosovini na desnoj strani.Jedva sam uspeo da ga svucem,a nisam smeo da izvlacim poluosovinu,jer nisam siguran da li bih uspeo da je vratim.Sutra kupujem drugi,pa nastavak poslova
Slobodno je izvici stavis sapu od tocka i izbijes cekicem tako sam ja posle kad vracas samo malo zakrenes da uhvati nutove u diferencijalu i to je to,Za pola sata gotov posao@bojcetic
Mislim da je ta cena u redu.Skoro je jedan stigao u moj komsiluk 2005.god 16000 placen
Veceras skidao lezaj na poluosovini na desnoj strani.Jedva sam uspeo da ga svucem,a nisam smeo da izvlacim poluosovinu,jer nisam siguran da li bih uspeo da je vratim.Sutra kupujem drugi,pa nastavak poslova
Poprilicno je radio znaci da je od 2006 godine radio sve teske poslove (oranje, setvospremiranje, tanjiranje) + prevoz sa dve zmajevke + od 2008 ili 2009 bacanje vestaka sa rasipacem od 1200kg. Povrsina koju je obradjivao je oko 100kj. 2010 u leto je stiglo pojacanje 1221 pa je 1025 radio samo prevoz i lakse poslove. Ne znam koliko sati ima traktor... Kolika je trenutno cena novog sa ravnim mostom (moze i na pp odogovor)?
Pa ne moze on imati previse radnih sati nije 100kj previse zemlje,da je radio 300 i vise onda vec bi se zapitao,ali ovako mislim da moze biti sasvim ok traktor ako je malo pazeno i odrzavano,a ne moze se reci da su neki veliki novci,jer kako je vec neko napisao od 25-28hilj se krece nov otprilike.Poprilicno je radio znaci da je od 2006 godine radio sve teske poslove (oranje, setvospremiranje, tanjiranje) + prevoz sa dve zmajevke + od 2008 ili 2009 bacanje vestaka sa rasipacem od 1200kg. Povrsina koju je obradjivao je oko 100kj. 2010 u leto je stiglo pojacanje 1221 pa je 1025 radio samo prevoz i lakse poslove. Ne znam koliko sati ima traktor... Kolika je trenutno cena novog sa ravnim mostom (moze i na pp odogovor)?