Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Provereno ...odvojio sam tockove,desni ide lako a levi jedva sam pajserom pomerio ...ne mogu da verujem da je zaribao nije smela voda da udje tamo gde ne treba.Pitao sam majstora i kao to bi trebalo nositi pod presu ...@Arkadije Postavi dizalica ispod sredine prednjeg trapa i samo malo podigni trap, tacnije samo ga malo olaksaj i onda probaj da vidis kako ce ici. Ako je zaribao na rukavcu i dalje ce biti prilicno tezak za okretanje. A mozes i podici skroz pa probati rukama da zakrenes direktno na tocku. Ako ide lako trazi kvar na hidraulici.
Hvala na pomoci ...probacemo nesto ali posle oranja ,ne bih sad da ga rastavim pa posle da nemam cime orati@Arkadije Ne treba ti presa, malo se pomuci i skini to cekicem, samo stavi neko drvo izmedju rukavca i cekica da ga ne bi bas izubijao i sicice on jer kazes da si uspeo malo pajserom da ga pomeris. Tako se skidalo i ranije a tako je i sada najjednostavnije. I to sve sam mozes odraditi. A otisla ti je zastitna gumica na vrhu rukavca pa onda kupi nju i promeni. E da, sad sam se setio kako da olaksas skidanje, naspi nafte u rukavac, tj. od gore koliko moze da udje pa ce lakse skliznuti kada udaris par puta i malo ga zakreces.
a kad si toliko pametan,isti je problem samo je u pitanju 1021 monoblok?!stvarno cu se morati ponovo poceti baviti mehanikom