nsnidza
Član
Ma videcu po katalozima sutra, nacicu negde, u svakom slucaju havala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to i ja tako kontam ali pitam da bi cuo da li je neko to izbacio pa imao lose iskustvo sa tim ili dobro( jos bolje da i ja odmah izbacim)pa da to tako treba napravili bi fabricki, a valjda lamelice sluze ako je nesto previse tesko prednjim tockovima da one proklizu da ne bi nesto puklo u mjenjacu ili u prednjem trapu
gledaj sad da probam.onaj najdonji sa desne strane saraf odvrnes da iscuri ulje i nafta ako se izmesalo a obicno jeste.kad iscuri zavrnes onda odvres onaj gore desno na slici sto stoji pre regulatora vazduha i tu naspes 0,25 mot ulja. ako znas obeleziti na slici obelezi ta dva koja mislis da sam napisao ja cu ti reci jesu ti.al sam zakukuljio![]()
Pogledacu to sutra.
Da li moze da se odradi skidanjem poklopca iz kabine,ili moram da razdvajam menjac?
Vec sam jednom rasturao kabinu i dizao poklopac zato sto mi je ispadao iz druge i trece brzine i ispalo je dzabe muke. Problem sam resio zamenom lagera koji stoji sa strane ispod poklopcica na tri srafa. Celi posao je bio sat vremena,a ja rasturao dva dana bez potrebe :-D
Zato sad prvo pitam ovde da nebi lomio kljuceve dzabe![]()
Unapred hvala