Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedini problem nastaje dovodjenje orbitrola u fazu, ali i to se rešava sa PP porukom da ne zamaram članove foruma sa dugačkim postovima.
probaj za probu da uzmes jedan ekser,odseci ga na oko 2.5cm,smotaj ga u slovo U i stavi u krstak na muski ventil i zatim prikopcaj(ustekaj) i probaj......pa nas zovi na pivo
Da, koristim oridjidji ruske spojke! Idem do grada, da uzmem reducire, pa cu da prebacim sa strane, da zavrsim tanjiranje, a kad se zavrse poslovi, onda ce da se sarafaposto spominjes kuglice jel koristis original ruske spojke ili......
Pa de si ti kolega bio da pomognes kad sam ja imao problema sa orbitrolom i gumicama,visio sam na forumu non stop svaka cast kolegama koji su mi pomogli ali ti tefinitivno nisi!!!Nisam siguran da je orbitrol prosta mehanika kao sto ti navodis!Gospodo, molio bih vas da od orbitrola ne pravite space shatl.Svako ko i malo poznaje mehaniku može da rasklopi orbitrol, zameni o-ring gumice, semering, aksijalni igličasti ležaj, pripadajuće pločice, lisnate opruge .... i da istim redom vrati delove u kućište.Jedini problem nastaje dovodjenje orbitrola u fazu, ali i to se rešava sa PP porukom da ne zamaram članove foruma sa dugačkim postovima.
Meni se to desilo u branju kukuruza prosle godine,lupanje u motoru ali kad ga ponovo upalis on radi ali lupa verovali ili ne pukla je bolcna u maloj pesnici,za neverovati ali istina pukao klip i zeznuo stublini,to sam sve zamenuo bukvalno na njivi i nastavio sa radom.Preporucujem ti da skines glavu ako ustanovis da se nesto nije desilo sa ventilima vodjicama i podizacima,eto to je moje iskreno iskustvoLjudi pomagajte!Na Mtz-u 82.1 u sred tanjiranja pocne da udara nesto u motoru i spadne pritisak ulja sa 3 na 2 bara i mi ga odma ugasimo.Sta to moze da bude,jel imao neko slican slucaj?!