R
rus 82
Guest
cuo sam da to sad svi rade i da posle nemas zajebancije sa tim.ovako oce nece da ukljuci dotezi maticu menjaj lamelice i ostala cuda.vecito nesto sa tim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel neko od vas izbacivao osovinu i lamelice iz srednjeg kucista(srednji nosac kardana)prednje vuce i namestio da bude kad se povuce rucica za ukljucivanje non stop ukljuceno bez opcije proklizavanja.i kako mu se to pokazalo
Juce mi se desio kvar na MTZ traktoru T40 '78-mo godiste,pa ne znam gde da postavim pitanje. Probacu ovde. Naime konstantno se cuje neko grozno krcanje u menjacu(kao kad saltam brzine) ,a rucica reduktora podrhtava,kao kad se lomi nesto u njoj. Kad ga prebacim u revers ili spore,ne cuje se nista,radi normalno. Kuci sam ga dovezao u sporoj brzini. Srecom da nisam bio daleko. Pre par dana sam isto osetio kao kad mi poskakuje ta rucica reduktora,kad zadrzim ruku na nju kao da povremeno zadrhti.
Mozda je neko imao ovaj problem pa me zanima sta me ceka i odakle da pocnem?
pa da to tako treba napravili bi fabricki, a valjda lamelice sluze ako je nesto previse tesko prednjim tockovima da one proklizu da ne bi nesto puklo u mjenjacu ili u prednjem trapumladenmaso zasto?
i 2 dana rastavljanja i sastavljanja traktora
Da li moze neko da mi objasni kako se proverava i dosipa ulje u ovu pumpu od 105-ice i koje ulje
Da li moze neko da mi objasni kako se proverava i dosipa ulje u ovu pumpu od 105-ice i koje ulje
ide 0,25l motornog ulja kad bi znao kako da obelezim na ovoj tvojoj slici ja bih obelezio.ono pitanje je za zrenjaninca