nsnidza
Član
Ma videcu po katalozima sutra, nacicu negde, u svakom slucaju havala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to i ja tako kontam ali pitam da bi cuo da li je neko to izbacio pa imao lose iskustvo sa tim ili dobro( jos bolje da i ja odmah izbacim)pa da to tako treba napravili bi fabricki, a valjda lamelice sluze ako je nesto previse tesko prednjim tockovima da one proklizu da ne bi nesto puklo u mjenjacu ili u prednjem trapu
gledaj sad da probam.onaj najdonji sa desne strane saraf odvrnes da iscuri ulje i nafta ako se izmesalo a obicno jeste.kad iscuri zavrnes onda odvres onaj gore desno na slici sto stoji pre regulatora vazduha i tu naspes 0,25 mot ulja. ako znas obeleziti na slici obelezi ta dva koja mislis da sam napisao ja cu ti reci jesu ti.al sam zakukuljio
Pogledacu to sutra.
Da li moze da se odradi skidanjem poklopca iz kabine,ili moram da razdvajam menjac?
Vec sam jednom rasturao kabinu i dizao poklopac zato sto mi je ispadao iz druge i trece brzine i ispalo je dzabe muke. Problem sam resio zamenom lagera koji stoji sa strane ispod poklopcica na tri srafa. Celi posao je bio sat vremena,a ja rasturao dva dana bez potrebe :-D
Zato sad prvo pitam ovde da nebi lomio kljuceve dzabe
Unapred hvala