cowach
Novajlija
Do 100 je sve u redu.Da li je ovo.ok što ode skazaljka temp skoro. do sredine zelenog i tako mi digne u setvospremiranju
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do 100 je sve u redu.Da li je ovo.ok što ode skazaljka temp skoro. do sredine zelenog i tako mi digne u setvospremiranju
![]()
![]()
Vecina havarijskih "zapadnih" davaca spaja kontakte na 103C ,i pise na njima, zato sto su pravljeni za zatvorene sisteme gdje voda vri vecinom oko 105C , i kod istocnih ima zatvorenih sistema hladjenja , kod Zetora ako je sve tvornicki.Kako taj havarijski senzor testirati,i gde mu je njegova zujalica u instrument tabli ?.Po meni je jako bitno da on radi,niko od nas ne gleda stalno na temperaturu,a moze puci remen ili nesto drugo ,kao meni npr onaj izvod iz bloka kod kabine odakle ide za grejanje,izgubio skoro pola antifriza zbog toga ,dobro sam osetio po mirisu inace ne bih stao na vreme.
Naravno da mogu. Mada ume da bude malo zeznuto ukoliko ne skineš točak.Je l mogu na 820 kocnice malo da se dosteluju? Propale su skoro do poda, nesto malo koce…