Kod mene su kamionske od slepeŠteta što su balonke na njoj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene su kamionske od slepeŠteta što su balonke na njoj.
Ispod patosa u kabini se nalazi čep,mora da se pomeri patosnica i izolacija,na nekim modelima ima okrugli poklopac koji se samo podigne a na nekima mora da se odvije jedan taj zadnji L lim.Prvi put vozim Belorusa.U pitanju je 892,pa me zanima gde mu se sipa ulje u menjač.Hvala.
Upravo to bilo problemDa ti nije uključena prednja vuča na automatsko?
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Znas mozda traktor iz agroapan?Ima taj mnogo više od 2600sati + se iživljavali na njemu....
Imaš jako lep 1221.3 u Agropanonci polovan za 24000e. 2010god. 2800sati.
1221.3 sasvim korektan traktor,po mom misljenju mozda i najbolje sto ima od mtz na nasem trzistu,pošto je u pitanju polovan naravno povesti računa u kakvom je stanju jer održavanje tj popravke nisu bas kao za 820,naravno daleko daleko od zapadnih al nisu baš ni zanemarljive tako da treba povesti računa pri kupovini.@nebojsa100 sltvoje misljenje 1221.3 2600rs,2015god vec promenjena korpa kvacilo interesuje me traktor da ga kupim?
Mozda neko zna traktor iz Kleka je

.
.
Sa zadnje strane pumpe do motora pusta ,u ponedeljak zovem servis pa neka resavaju .A da nije na semeringu osovinice regulatora. Ja sam taj problem imao na 82.1