Kod mene su kamionske od slepeŠteta što su balonke na njoj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene su kamionske od slepeŠteta što su balonke na njoj.
Ispod patosa u kabini se nalazi čep,mora da se pomeri patosnica i izolacija,na nekim modelima ima okrugli poklopac koji se samo podigne a na nekima mora da se odvije jedan taj zadnji L lim.Prvi put vozim Belorusa.U pitanju je 892,pa me zanima gde mu se sipa ulje u menjač.Hvala.
Upravo to bilo problemDa ti nije uključena prednja vuča na automatsko?
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Znas mozda traktor iz agroapan?Ima taj mnogo više od 2600sati + se iživljavali na njemu....
Imaš jako lep 1221.3 u Agropanonci polovan za 24000e. 2010god. 2800sati.
1221.3 sasvim korektan traktor,po mom misljenju mozda i najbolje sto ima od mtz na nasem trzistu,pošto je u pitanju polovan naravno povesti računa u kakvom je stanju jer održavanje tj popravke nisu bas kao za 820,naravno daleko daleko od zapadnih al nisu baš ni zanemarljive tako da treba povesti računa pri kupovini.@nebojsa100 sltvoje misljenje 1221.3 2600rs,2015god vec promenjena korpa kvacilo interesuje me traktor da ga kupim?
Mozda neko zna traktor iz Kleka je
Sa zadnje strane pumpe do motora pusta ,u ponedeljak zovem servis pa neka resavaju .A da nije na semeringu osovinice regulatora. Ja sam taj problem imao na 82.1