MTZ Belarus

Koji problem bi mogao da bude na traktoru 920 zadnji tockovi kad se dize na dizalicu i okrecu pojedinacno napred blokiraju nazad ide.
Kad su oba tocka na zemlju hoce da ide napred. 🤔

@nebojsa100 sltvoje misljenje 1221.3 2600rs,2015god vec promenjena korpa kvacilo interesuje me traktor da ga kupim?
Mozda neko zna traktor iz Kleka je

Ima taj mnogo više od 2600sati + se iživljavali na njemu....

Imaš jako lep 1221.3 u Agropanonci polovan za 24000e. 2010god. 2800sati.

@nebojsa100 sltvoje misljenje 1221.3 2600rs,2015god vec promenjena korpa kvacilo interesuje me traktor da ga kupim?
Mozda neko zna traktor iz Kleka je
1221.3 sasvim korektan traktor,po mom misljenju mozda i najbolje sto ima od mtz na nasem trzistu,pošto je u pitanju polovan naravno povesti računa u kakvom je stanju jer održavanje tj popravke nisu bas kao za 820,naravno daleko daleko od zapadnih al nisu baš ni zanemarljive tako da treba povesti računa pri kupovini.

Kakve današnje igračke,ovo je krokodilka .
Jedva samu sebe podigne .
a46b78bd49b3f5e5557b18408bd2a686.jpg

Sent from my SM-S908B using Tapatalk

Imao sam takav problem na T40 posle remonta bos pumpe.Radio je super, ali je vrlo brzo poceo ponovo da curi kada se zagreje.Pumpu mi je radio Krivokuca i vec sam bio prilicno ljut i hteo da mu vratim pumpu.Rekao mi je da curi AC pumpa kod klipa i da se sa ovima sto trenutno prodaju to vrlo cesto desava.Promenih AC pumpu i curenje je prestalo.

Pumpa na tom 820 nema odusak,ima podmazivanje iz motora tako da nemoze da curi tu.
Kao što je kolega @pankin napisao tu je negde crevo od ibera provuceno ili je na nekom dihtungu na pvp procureo,bilo kako bilo traktor je nov i treba reklamirati.

Nazad
Vrh