Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam razumeo najbolje,da li iskljucis prednju vucu prilikom svakog okretanja nakon izlaska iz brazde,na to si mislio?Ima na novim sto se prednja vuca ukljuci na prekidac lampica, pa sija kada pritisnes kocnicu. posle 64 kruga me rednovno izbezumi u oranju da li sam motao sa ukljucenom prednjom.
Prvi put mi se desilo a traktor ima 500 rh, baš mi je bilo krivo kad sam skapirao, a to se desilo na raskrsnici kad sam oduzeo gas osetio sam da mi brže usporava traktor nego inače, ovako nekih zvukova ili vibracija uopšte nema dok je upaljena.Па угради је сам, а шта те плаши то што си га возио са укљученом предњом? Да се нешто десило десило би се одма. Колико пута сам ја терао тако под предњом укљученом па му ништа није било. Опусти се то је ипак МТЗ.
Увек искључена само на њиви је скроз горе повучем као и Дукеј што ти је објаснио. Тај средњи положај никада нисам користио.Prvi put mi se desilo a traktor ima 500 rh, baš mi je bilo krivo kad sam skapirao, a to se desilo na raskrsnici kad sam oduzeo gas osetio sam da mi brže usporava traktor nego inače, ovako nekih zvukova ili vibracija uopšte nema dok je upaljena.
Sledeći put u hangaru točkove na pravac i stiskam blokadu, ne uključujem prednju sigurno ..
u kom položaju držiš ručicu kada voziš po asfaltu isključena ili onaj medju položaj da automatski uključi?
Mislis da mu je mali taj plug?Nisam vlasnik 1221.3 al u toj kombinaciji moze samo plug da naj.......
Salu na stranu jedino potrošnja moze mozda da bude pod znakom pitanja ma da opet zavisi i na koliko se raširi plug.
Po mom nekom mišljenju jeste al ne mora da znaci da sam ja u pravu,po snazi vise bi mu odgovarao 4 brazde samo da je neki laganiji zbog nosenja al javiće se vec neko sa takvim traktorom ko ima više iskustva.Mislis da mu je mali taj plug?
Хвала на савету мајстор Небојша.Po
Po mom nekom mišljenju jeste al ne mora da znaci da sam ja u pravu,po snazi vise bi mu odgovarao 4 brazde samo da je neki laganiji zbog nosenja al javiće se vec neko sa takvim traktorom ko ima više iskustva.
Hvala za ovo majstoreХвала на савету мајстор Небојша.
Hvala za ovo majstore