sremskapolja
Član
Na koliko bara se duvaju gume 18,4 r34 i prednje 360/70 - 24 u pitanju je traktor 1025.3 ? Ne mogu da nadjem temu o gumama.. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vulkanizer tvrdi zadnje na 2 bara prednje na 2,5. Ja mislim da je to previše, hoće jaje da iskoči ako nosi težak plug ili spremač.Na koliko bara se duvaju gume 18,4 r34 i prednje 360/70 - 24 u pitanju je traktor 1025.3 ? Ne mogu da nadjem temu o gumama..![]()
A jaoj bratski, pa ti onda bolje da kupiš točkove sa punom gumom...Ako hoces da traju-na 2.5 sve...ako hoces udobnost(a opet u rusu je to diskutabilno) na 1.5...ali trajace znatno krace gume...pucaju po boku.
Fabricke gume sam menjao pete godine traktora...sara 60% i bacio sam ih-popucale na 20 mesta po boku.kupljene druge i necu da se mislim,s obzirom na cenu guma-na 1.5 kod mene vise nece.i 2,5 svakako nije granica pucanja,ali da ne sirimo dalje temu.A jaoj bratski, pa ti onda bolje da kupiš točkove sa punom gumom...
Pa 18,4-R34 na 2,5 bar-a je na granici pucanja.
Vidite li da u tabeli, za tu dimenziju, preko 1,4 bara nema podataka o nosivosti?!
Nije to lokomotiva ljudi moji, traktorska guma mora biti mekana.
Za transport po asfaltu tvrđa, za rad u polju što mekša.
![]()
Ugradi mu navigaciju, drugi volan dobijaš gratisНапукао ми волан на Русу како не знам (котур волана како кажу)Дали је неко монтирао неки други тј од аута спортски као Фанђо![]()
Ali jeste sportskiAha, taj je baš jeftin.![]()