sremskapolja
Član
Na koliko bara se duvaju gume 18,4 r34 i prednje 360/70 - 24 u pitanju je traktor 1025.3 ? Ne mogu da nadjem temu o gumama..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vulkanizer tvrdi zadnje na 2 bara prednje na 2,5. Ja mislim da je to previše, hoće jaje da iskoči ako nosi težak plug ili spremač.Na koliko bara se duvaju gume 18,4 r34 i prednje 360/70 - 24 u pitanju je traktor 1025.3 ? Ne mogu da nadjem temu o gumama..
A jaoj bratski, pa ti onda bolje da kupiš točkove sa punom gumom...Ako hoces da traju-na 2.5 sve...ako hoces udobnost(a opet u rusu je to diskutabilno) na 1.5...ali trajace znatno krace gume...pucaju po boku.
Fabricke gume sam menjao pete godine traktora...sara 60% i bacio sam ih-popucale na 20 mesta po boku.kupljene druge i necu da se mislim,s obzirom na cenu guma-na 1.5 kod mene vise nece.i 2,5 svakako nije granica pucanja,ali da ne sirimo dalje temu.A jaoj bratski, pa ti onda bolje da kupiš točkove sa punom gumom...
Pa 18,4-R34 na 2,5 bar-a je na granici pucanja.
Vidite li da u tabeli, za tu dimenziju, preko 1,4 bara nema podataka o nosivosti?!
Nije to lokomotiva ljudi moji, traktorska guma mora biti mekana.
Za transport po asfaltu tvrđa, za rad u polju što mekša.
Ugradi mu navigaciju, drugi volan dobijaš gratis .Напукао ми волан на Русу како не знам (котур волана како кажу)Дали је неко монтирао неки други тј од аута спортски као Фанђо
Ali jeste sportski .Aha, taj je baš jeftin.