Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije razlika u turbini.
Nemaju je ni jedan ni drugi.
Razlika je manjac 18/4 na 820 i 14/4 na 920, ostalo isto.
Uglavnom tako sto ga da vozacu koji je dosao besan na posao pa onda opleti po masini da napakostis gazdi.kako ga uspiju pregrijati? neadekvatni strojevi za tu snagu ili?
Значи у брзини или две више него што реално може.Uglavnom tako sto ga da vozacu koji je dosao besan na posao pa onda opleti po masini da napakostis gazdi.
Одем да радим 2 сата и сваки пут проверим и воду и уље. Заправо, нисам никад сео а да нисам погледао.Пар дана неконтролисања нивоа уља и воде а машине раде 24 сата.
Upravo tako82.1/820 i 920 imaju isti motor, bez turba
892 i 952 imaju motor sa turbom
a 82.1/820 i 892 imaju menjač 18/4
920 i 952 menjač 14/4.
Nazalost uglavnom, ima tu naravno i drugih uzroka ali ogroman deo su jednostavno nemar i maltretiranja preko granica.Значи немар. Већином. "Рус је то, шта ће му бити."
Kad ste vec pomenuli teflon traku, na rusa sto sam uzeo skoro, na meracu ulja za menjac i diferencijal je namotana ta traka i tu muzga ulje, poprilicno me nervira, ne znam sto su to stavljali i sto curka tu. Inace ulje je tek dodirivalo menjac, sipao sam skoro 7L da predje drugu crtu na meracu, nadam se da nisam nesto zajebao i preterao a sto mi je jos bitnije, nadam se da ovaj pre mene nije dugo tako vozio na minimumu....inace ne mogu da provalim gde je moglo iscuriti toliko uljaNa jednom 920 koji je trenutno u radionici otisao je motor jer je iscurilo ulje.
Iscurelo zato sto je na zadnjem servisu vlasnik pokidao navoj na karteru, napotao neke teflon trake i nabi cep kao ekser, ekser ispoa posle nekog vremena i eto ga motor kod mene.
Sto bi moj otac rekao tu redovno tehnicko staranje ne postoji,odatle i tako kretenski kvarov
Zato kazu kod rusa, nebrini dok curi zabrini se kad ne curi.Видећеш где цури сад кад си насуо уље....
Treba mu ležaj u kvalitetu oznake 67512 ili 32212R.Gde ima o da se kupi ,ovde samo kinezi i to ti prijatno naglase.
Treba mu ležaj u kvalitetu oznake 67512 ili 32212R.Gde ima o da se kupi ,ovde samo kinezi i to ti prijatno naglase.