Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni je na 1221 kad je imao 1400 sati odlomio parce ventila. Isto je zadimio belo i promenio zvuk. Odmah sam ga ugasio i odslepao kuci.Pa toliko je vozen da deo ventila koji je otpao ne postoji, nema ga nigde.
Da covek ne veruje.
Ako pitas koje godiste zbog price losiji kvalitet novih i te fore u praksi to bas i nije tako, imam na odrzavanju i mnogo novih traktora koji imaju lepe satnice bez problema a ima i onih koji nisu ni prisli lepoj satnici pa završili karijeru.Је л' имаш неку своју интерну евиденцију о томе која су годишта ти трактори на којима затекнеш хаварије мотора?
U tome i jeste stvar, poceo da dimi, lupa, sekund dva deset, dok covek ne shvati sta se desava i ne ugasi al ovo nije uradio ni sekund dva a ni deset, ovo je terano dok mu dusa nije ispala.Meni je na 1221 kad je imao 1400 sati odlomio parce ventila. Isto je zadimio belo i promenio zvuk. Odmah sam ga ugasio i odslepao kuci.
Kad smo skinuli glavu na čelu klipa je imao 2 belega i tu je bilo parče ventila.
Vrv je bila fabrička greska u pitanju.
Uradjena ta glava i stavljeni novi ventili. Sad ima 5500 sati i radi kao sat.