Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzmi od velikog zetora ili ursusa,isti je.jak i povoljan.Jel moguće da je na 1221 rupa na toplingu 21mm, a na plugu 32mm (treća kategorija)... Taj klin na traktoru mi je nešto jako tanak, deluje slabašno... Gde kupiti topling, vredi li nešto onaj sa najlona (imaju baš taj 21mm jedan kraj i drugi 32mm) ili kupiti nešto kvalitetnije treće kategorije... pa praviti čauru
Marija muha,drzi delove za ursus-zetor....kao i u Krokus Golobok.Gde bi mogao da pogledam te od zetora ili ursusa?
Prije ce ra otkine navoj na toiplingu nego prekine tu osovinicu od 21mm, inace sam promjenio vec drugu oprugu unutra(nosac tog dijela gdje se kaci topling) a unutra je jos vece iznenadjenje , sve se dri na obicnom vijku sa gustim navojem, sta ti je ruska tehnika.Jel moguće da je na 1221 rupa na toplingu 21mm, a na plugu 32mm (treća kategorija)... Taj klin na traktoru mi je nešto jako tanak, deluje slabašno... Gde kupiti topling, vredi li nešto onaj sa najlona (imaju baš taj 21mm jedan kraj i drugi 32mm) ili kupiti nešto kvalitetnije treće kategorije... pa praviti čauru
Moj je u slicovanoj, i topling u brazdi je na pola rupe ima da zivi i napred i nazad.Pozdrav, kad je već reč o toplinku imam jedno pitanje... Gde kačite toplink kad orete sa belorusom, na šlicovanu ili na fiksnu rupu na plugu?
A da li ti u tom slučaju radi plivajući? Pošto sam čuo da kada je u šlicovanoj rupi plivajući kasni sa reakcijom...Moj je u slicovanoj, i topling u brazdi je na pola rupe ima da zivi i napred i nazad.
Nije razlika u turbini.kakav je 920 u odnosu na 820?
jel razlika samo u turbini ili ima još nešto?