MTZ Belarus

Dobro pali, lepo radi na leru i ne dimi u oranju ne verujem da su dizne. A lane je stavljena neka PRC AC pumpa za 10-15e.
Ja sam skoro imao takav problem sa 552 a problem je bio u pvp pumpi,elementi su propustali gorivo odvrni vijak na pvp pumpi sa donje strane pa vidi sta ce iscureti iz nje ulje ili gorivo...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Onda ti mozda pusta dizna ili ulje iz volana...

AC pumpa isto pusti gorivo u pvp pumpu,a ti dole nemas goriva nego ulje znaci da ne pusta ona...

Pa ne moze,ona je na pvp pumpi nije na bloku kao kod imt-a recimo...

Manji je i dosta varira hladan-vruc ali na ceo dan oranja drzi 2 bara u radu. Mada ulje pod prstima je posno.
Nema tu neke pameti ulje hidraulika nije, voda nije.
Ostaje gorivo prvo AC pumpa zamena, pa ako nije do nje onda dizne i na kraju PVP

Da li neko zna koji je navoj na davaču za lampicu za pritisak u boci (pneumatski pritisak), colovni ili milimetraski? Hoću da napravim izvod za pneumatsku brzu spojku da mogu prikopčati pištolj za izduvavanje kabine i duvanje guma. Planirao sam da to stavim na zadnji kraj boce gde je uvrnut taj davač za lampicu. Ako je navoj colovni, onda potrebne reducire mogu nabaviti u lokalnoj prodavnici, a ako je milimetarski onda mora strugar da pravi...

Imam to napravljeno,strugar mi je pravio taj deo. Čovek nažalost umro,a ne znam koji je navoj. Pokušaću da nadjem "češalj" za merenje navoja. Ako uspem,javiću ti.
884fcfc3c2f49c8b7f34fdf1a8b0a6be.jpg

Jice sam pusten na medicinsku slobodu pa sam danas pristupio operaciji Rusa kad sam skinuo AC pumpu ono je po meni nafta ali crna, kad promrljam pratima ne klizi kao cisto ulje.
Promenjena pumpa i ulje sipano Modrica 15 40 turbo. Vracen elektricni davac pritiska i sad jos strugar da napravi reducir da mehanocki manometar ode na mesto davaca za lampicu. Nekako mi glupo da ne radi veliki sat a sve jw radilo,samo sam raskacio.

Nazad
Vrh