Dragan18 je napisao(la):mims , kupujes traktor?
Stigao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dragan18 je napisao(la):mims , kupujes traktor?
I ja se pridruzujem koliko sam upoznat 892 e sad dal' je EuroLux il' Ravan Most to neke nam otkrije ponosni vlasnik novog ruleta,mims sve najjjjj.....bewisa je napisao(la):estitam,aaaaa koooji sa srecom?
Post je spojen: [time]1276514973[/time]_________________________________________________
Cestitam
IMT-550 je napisao(la):to neke nam otkrije ponosni vlasnik novog ruleta,
E jes vala bas samo ga cujes a nevidis .........savoris je napisao(la):IMT-550 je napisao(la):to neke nam otkrije ponosni vlasnik novog ruleta,![]()
![]()
ovo ti je pravo
rus koji ide 40 na sat je ruski rulet![]()
![]()
![]()
Naravno da nije.b_a_t_a je napisao(la):Jel velika potrosnja za 20 moto sati tri cetvrtine rezervoara od 130 litara?70 % asvalta i 30% ltenjeg puta.
Pa posto ima najbrzi traktorLala iz Banata je napisao(la):Naravno da nije.b_a_t_a je napisao(la):Jel velika potrosnja za 20 moto sati tri cetvrtine rezervoara od 130 litara?70 % asvalta i 30% ltenjeg puta.Kad si mu pre natuko 20 sati. Moj jos nema ni deset.
Mims, da platis alvaluk!![]()
Ma sve mi je jasno ko dan , izgleda da je nocu manja potrosnja kao za stuju jeftinija tarifa pa ga teras samo u tresu sihtu..........Lala iz Banata je napisao(la):Pa sta da radim s' njim? On radi samo nocnu smenu, transporta raznoraznih bala...
Jeste a i nocu je lepse za rad i hladovina a i manja temperatura , ma super i vama i rusu....Lala iz Banata je napisao(la):Treca smena je zbog nas, da ne bi popadali po ovom suncu.