MTZ Belarus

estitam,aaaaa koooji sa srecom? :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1276547373[/time]

bewisa je napisao(la):
estitam,aaaaa koooji sa srecom? :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1276514973[/time]
I ja se pridruzujem koliko sam upoznat 892 e sad dal' je EuroLux il' Ravan Most to neke nam otkrije ponosni vlasnik novog ruleta,mims sve najjjjj..... :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :bravo: :bravo: :bravo: :D
i daj koju fotku sto se kaze ispod prese............. :haha: :haha: :haha: :cao: :cao: :D

b_a_t_a je napisao(la):
Jel velika potrosnja za 20 moto sati tri cetvrtine rezervoara od 130 litara?70 % asvalta i 30% ltenjeg puta.
Naravno da nije. :D Kad si mu pre natuko 20 sati. Moj jos nema ni deset.
Mims, da platis alvaluk! :ppozdrav:

Lala iz Banata je napisao(la):
b_a_t_a je napisao(la):
Jel velika potrosnja za 20 moto sati tri cetvrtine rezervoara od 130 litara?70 % asvalta i 30% ltenjeg puta.
Naravno da nije. :D Kad si mu pre natuko 20 sati. Moj jos nema ni deset.
Mims, da platis alvaluk! :ppozdrav:
Pa posto ima najbrzi traktor :haha: :haha: :haha: :haha: od svih nas mogo bi da napravi jednu turu po Vojvodini i da bude cascenja,a i taman da se malo uhoda,da vidi potrosnju i ta napravi koji radni sat a ne kao ti Lalo od kako si ga doter'o samo fata prasinu u hangaru,daj mu ga malo........ :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :bravo:
Ajde da ja ubacim koju sliku posto izgleda da nasi drugovi koji se ponove sa traktorom nemaju fotoaparat pa da to ovekovece............ :haha: :haha: :haha: :ppozdrav: :cao:
i20kjm.jpg

OVAJ ILI OVAJ PITANJE JE SAD' ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::

dxy8o.jpg

juce sam ga video kad sam se vracao iz sarajeva u bacincima,svirnem mu a on nece ni da se javi,tata prska a sin vuce vodu,prava ekipa :D

Nazad
Vrh