Dragan18 je napisao(la):mims , kupujes traktor?
Stigao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dragan18 je napisao(la):mims , kupujes traktor?
I ja se pridruzujem koliko sam upoznat 892 e sad dal' je EuroLux il' Ravan Most to neke nam otkrije ponosni vlasnik novog ruleta,mims sve najjjjj.....bewisa je napisao(la):estitam,aaaaa koooji sa srecom?
Post je spojen: [time]1276514973[/time]_________________________________________________
Cestitam
IMT-550 je napisao(la):to neke nam otkrije ponosni vlasnik novog ruleta,
E jes vala bas samo ga cujes a nevidis .........savoris je napisao(la):IMT-550 je napisao(la):to neke nam otkrije ponosni vlasnik novog ruleta,
ovo ti je pravo
rus koji ide 40 na sat je ruski rulet
Naravno da nije. Kad si mu pre natuko 20 sati. Moj jos nema ni deset.b_a_t_a je napisao(la):Jel velika potrosnja za 20 moto sati tri cetvrtine rezervoara od 130 litara?70 % asvalta i 30% ltenjeg puta.
Pa posto ima najbrzi traktor od svih nas mogo bi da napravi jednu turu po Vojvodini i da bude cascenja,a i taman da se malo uhoda,da vidi potrosnju i ta napravi koji radni sat a ne kao ti Lalo od kako si ga doter'o samo fata prasinu u hangaru,daj mu ga malo........Lala iz Banata je napisao(la):Naravno da nije. Kad si mu pre natuko 20 sati. Moj jos nema ni deset.b_a_t_a je napisao(la):Jel velika potrosnja za 20 moto sati tri cetvrtine rezervoara od 130 litara?70 % asvalta i 30% ltenjeg puta.
Mims, da platis alvaluk!
Ma sve mi je jasno ko dan , izgleda da je nocu manja potrosnja kao za stuju jeftinija tarifa pa ga teras samo u tresu sihtu..........Lala iz Banata je napisao(la):Pa sta da radim s' njim? On radi samo nocnu smenu, transporta raznoraznih bala...
Jeste a i nocu je lepse za rad i hladovina a i manja temperatura , ma super i vama i rusu....Lala iz Banata je napisao(la):Treca smena je zbog nas, da ne bi popadali po ovom suncu.