MTZ Belarus

Zeka je napisao(la):
sta je ovo vec nedelju dana nemogu da ubacim sliku :sta:
Post je spojen: [time]1276174240[/time]
Ovo se zove crncenje. I mi smo se ovako kidali od rada sve dok nismo napravili prikolicu samo za seno i snamu. Treba samo da se covek odluci i plati 1000e. A ako ume sve sam da radi i vec ima jednu sasiju od kamiona onda je to daleko jeftinije. Mi sa 539 vucemo tu ptikolicu i u njoj 200 bala i to bez vezivanja prikolice. A moze da stane i vise ,ali posle treba da se veze . :ppozdrav:

dragan82 je napisao(la):
Ovo se zove crncenje. I mi smo se ovako kidali od rada sve dok nismo napravili prikolicu samo za seno i snamu. Treba samo da se covek odluci i plati 1000e. A ako ume sve sam da radi i vec ima jednu sasiju od kamiona onda je to daleko jeftinije. Mi sa 539 vucemo tu ptikolicu i u njoj 200 bala i to bez vezivanja prikolice. A moze da stane i vise ,ali posle treba da se veze . :ppozdrav:

ajde ako te ne mrzi slikaj prikolicu pa pokazi.....ja vec duze vremena razmisljam o pravljenju jedne takve,ali bi stavljao torzione osovine,da ispadne sto niza,samo neznam kako bi odrado onaj "peti tocak" sto ga zovu,a vise sam za varijantu da sam pravim sasiju,nego da uzimam neku kamionsku...

pa vranjevcanima je lakse zub izvaditi nego 1000e... to su ljutovcani a vranjevcani imaju prikolice za taj poso ::namigivanje:: moram je slikati

EEE ala samarate to je strasno :haha: :haha: :haha:... te prikolice.... su se vukle zbog strasnog blata.... u ritu jer je nasipom... i putem ispod zabranjeno.... odatle smo ih vukli po jednu.... a imamo 2 kamionske prikolice za sve ... nemoramo ni da kupujemo, samo da kacimo..... za to smo obezbedjen...i al kad nemoze.... @ kish.... da mi smo ljutovcani.... i nemoj da prozivas.... kad ne znas.... :ppozdrav:

MONTOYA je napisao(la):
ne možeš da se odvojiš od evrića :haha:
Odvaja se od evrića ako kupuje 10 jutra zemlje.
Traktor možeš kupiti svaki dan ( narabno ako imaš evrića ) a zemlju samo kad ima na prodaju ( da zemlju imaš u prodavnici da kupiš na Jutra :D )

:off_topic: :off_topic: :off_topic: :zli: :zli:
Za prikolice imate temu pa se tamo bombardujte ko je veci gazda i ko ima vecu.
Ima jedna slika produzene zmajevke samo je potrazite.

Dangeru kad budes imao fore javi se da te odvedem na onu njivu iza moje sto je u komadu a blizu,znas na koju mislim cisto da snimis situaciju. ;)

Jel velika potrosnja za 20 moto sati tri cetvrtine rezervoara od 130 litara?70 % asvalta i 30% ltenjeg puta.

Nazad
Vrh