Stipki
Član
Dobro je što se pojavio neko ko će ljudima da otvori oči u vezi traktora i poljoprivrede.
Počinje čovek da zvuči kao naš predsednik.
Nemam namjeru da ikome otvaram ili zatvaram oči.Jednostavno nemam koristi od toga.A što se tiče predsjednika,niti znam tko je,niti kako se zove a niti kako zvuči.Toliko o tome
Ako vam se ne sviđaju rusi onda ih rasprodajte i riješite si probleme.Mene kad nešto smeta u dvorištu ja to prodam i za đabe ako treba samo da mi se makne iz dvora.I ne kukam kako ta stvar ne valja
Zorane,rusi su izmislili prekidač mase i njihove sklopke i brave paljenja slove za najkvalitetnije.Prekidači i "fina" elektrika im nije za ništa,to se moram složiti.Ako tebi tako često odlazi onda se zapitaj čiju kopiju ti uvaljuju stalno,a može biti da ti je i kontakt slab pa se sklopka grije i brzo ode.
Evo ja samo naprijed imam 220 watta radnih svjetala i kad noću sve popalim alternator i dalje dobro puni.Ako se malo zagledaš u onu sliku gdje je crijevo od ulja vidjećeš da sam zalijepio onaj šaraf za regulaciju punjenja da se ne okreće sam.Po meni zato vam odlaze alternatori jer se on sam okreće i ostane u položaju između ljetnog i zimskog punjenja i ne puni ništa nego se samo grije.To sam vidio odmah na početku,zagrije se da nemožeš ruku držati na njemu.Zalijepio sam šaraf i eto alternator radi kao dok je traktor bio nov