Očito niste znali raditi sa tim traktorima.
https://m.youtube.com/watch?v=vjgVHnRgWss
Pogledaj ovaj video i obrati pažnju na sat i brojčano stanje,ja ću sutra poslikati svoj sat i još ću si dati za zadaću da ovih dana odem do šumara i poslikam njihove satove.
Ja sam lijepo napisao gore kako se održava i kako ga ja održavam i ja nemam problema sa svojim.Garantiram ti ako se tebi tako kvare da ili ne znaš raditi sa njima ili ih ne održavaš nikako.Zamjena ulja u motoru nije održavanje,ima toga još za napraviti.
Nemoraš ti ništa od toga prihvatiti ali to je tako.I u prvom tekstu sam napomenuo da je moj traktor sklopljen u Minsku a
ne u susjedstvu i to pred kraj smjene kad se majstori žure na opijanje u lokalnoj birtiji.I to je veoma bitna stavka.
Možda je moj belarus ustvari fendt sa crvenom maskom pa uspije obraditi 80 hektara zemlje i nahraniti 150 komada stoke bez kvarova.I to je moguće.Ako postoji Pronar Mtz možda postoji i Fendt Mtz,svašta je danas moguće.Sa traktorom treba znati raditi,a ima pojedinaca koji bi i nakovanj slomili.A opet vidim slike gdje neki vuku dva vagona zrna sa traktorom od 80 konja,i onda kad nešto pukne ili izgori lamela onda je traktor kriv.Ja ti odgovorno mogu reći da nijedan drugi traktor nemože izdržati količinu mučenja i zloporabe koju će izdržati ruski traktor.A ti pričaj šta hoćeš