hahaha,sve znasVoli on vasu drzvavu samo kod vas ide na more
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hahaha,sve znasVoli on vasu drzvavu samo kod vas ide na more
mene je iznervirao kad je rekao da ga sklapaju alkosi u Srbiji,ako su tamo vec alkosi ali su barem nasiPustite momka da piše nemojte gledati sad baš svaku tačku i zarez,on bar piše o traktorima.Ima ovde iz naše države koji pišu budalaštine u zadnjih godinu dve,pa ih niko ne upozorava,još se i podstiču.
Jel ti stvarno verujes u to sta pise na kutiji,Jbt lepo ti kazem merio unimeromSvaka led dioda je snage 3W , osim ako kupujete "kirbajaske" , kupi LED radno svjetlo u radnji gdje se prodaje roba za koju neko garantuje pa ces dobiti robu koja svjetli koliko i pise a i trosi isto koliko je navedeno.
Ako je traktor radio gdje si izmjerio 12V ,jedino na praznom akumulatoru.
Nebojša.Mi smo mu oterali traktor i pokazali da curi,sve dalje je bilo njegovo.Ja razumem da neko pogreši ali da opet naplati što on nije odradio kako treba to mi baš nije jasno.Ja da sam znao ne bih nosio kod njega,nego je mislio da će izdržati jedno vreme ali se prevario.Nikad se ne mešam u poslove bilo kojeg majstora ali hoću da se uradi kako treba.Za mene je on završio što se mojih traktora tiče.
ZNACI OVE SU PRESLE 10.000 SATI?
ti si bre najverovatnije neki klinac pa si dosao da trtosis vreme ovde na forumu susedne drzave
@spajki nedaj se da te klinci najede
- - - - - - - - - -
Tačno tako a i poprilično je skup i polako gubi mušterije.Nije lak mehaničarski posao ali po meni on je za ruke uzeo mnogo,za zamenu semeringa.ako od 4500 oduzmeš cenu semeringa ostale su rukeAko je bilo tako kao sto ste napisali a verujem da jeste onda je majstor kao sto sam vec napisao trebao kvar opet da odkloni ali ovaj put kvalitetno i kako treba i naravno o svom trosku,nema coveka koji nekad ne pogresi ali najvaznije je ispasti covek pa svoju gresku priznati i popraviti,ako ni zbog cega drugog onda bar zbog cinjenice da se dobar glas daleko cuje a los boga mi mnogo dalje.
Tačno tako a i poprilično je skup i polako gubi mušterije.Nije lak mehaničarski posao ali po meni on je za ruke uzeo mnogo,za zamenu semeringa.ako od 4500 oduzmeš cenu semeringa ostale su ruke
Мајстор мора да отклони квар, да каже то и то мора, а морало би и ово, а не може да не отклони квар (скарабуџи) и то још наплати.
Ја сам скоро имао тако нешто слично са мајстором, ауто нешто јебавао неки модул електронике. Кад је било готово зове мајстор дођи, ја дошао, и каже отклонио сам квар то и то и толико пара. Ја ко из пушке, вади напоље и враћај старо, он све трепће и чудно ме гледа, реко нит си ме питао нит си ми рекао треба то и то, вади напоље, ја тај део имам за 20 евра јефтиније....на крају је спустио цену за 20 евра и признао грешку што ми ништа није јавио, само ме бубнуо са ценом. На крају је и он био задовољан а и ја, он добио за руке а ја нисам одеран за део 35 евра већ 15 колико и кошта.
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
I ja sam za to a ne videćemo kad otvorimo.Kad se otvori onda je kasno.Sa majstorima samo kolko to košta unapred nema lako ćemo posle posla ne ne odma baća kaži kolko to košta pa ću ja da odlučim radimo ili ne...