Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene na 892 hoće više da greje kada je napolju toplije, preko 25°. Dobro, imao sam problem sa krivom glavom i ventilima pa je ovo baš bilo izrazito tj jes nije radio kako treba. Mada i sad kad sam ga sredio i ubacio propeler od 11, a i dok je bio nov uvek je više grejao kad je napolju toplo.Imam jedno pitanje za članove i za majstora Nebojšu ako čita,u pitanju je belarus 1025,znači motor je uradjen,glava komplet čak smo i stavili ventilator sa 8 pera umesto 6,motor radi perfektno,ne dimi vidi se da ima snage,nije mu teško kad radimo a i ne silimo ga ali kad je topao dan temperatura ide na 80 i neki stepen i onda me to brine da ne potera do bliže 100.Sad pitanje je koliko je to normalno,termostat mu je čini mi se 78 ili 72 sad da ne slažem ali kad je vruće on tera temperaturu preko 80,da li bi terao više ne znam jer se bojim da probam pa ubacim u brzinu manje,a ponavljam uopšte mu nije teško ali ako je toplo i ograne sunce kreće temperatura gore.
Da li to sve 105 -ce imaju problem taj jer sam čuo od par ljudi da isto tako im se ponaša kad je toplije? I da li bi on dizao temperaturu i dalje ili bi stao tu na 85,86? Ja ne smem da probam
Za čega znaci izdignut usis,za manje prljanje vazdušnog filtera ili kod pregrevanja,nisam razumeo.I jos jedna preporuka...izvucite usis kao na 1021...znaci.
I jedno i drugo...Za čega znaci izdignut usis,za manje prljanje vazdušnog filtera ili kod pregrevanja,nisam razumeo.
Jasno za zaprljanost filtera al mi je malo nejasno za grejanje zato sam i pitao.I jedno i drugo...
Nije mit,starije verzije 1221 su imale problem sa pregrevanjem i to neki traktori neki ne.Aj kad se vec prica o dizanju temperature, da li je mit ili 1221 hoće da se greje i ako je uparen sa adekvatnom mehanizacijom? Pricao mi je jedan drugar da je isao kod kolege na ispomoc u tanjiranju pa je vozio 1221, na svakih par krugova mora da stane da o'ladi.. Nesto mi tu ne štima
Jedno pitanje Nebojša,da li i koliko je veći hladnjak od 1025 u odnosu na 820?Nije mit,starije verzije 1221 su imale problem sa pregrevanjem i to neki traktori neki ne.
Delimično su problem rešili sa propelerom sa više pera.
Veliki problem im prave prave mali hladnjaci,nisu za naše vrućine a problem prve i bos pumpe jer je dosta pumpi došlo lose nastelovano.
Jbg zbog toga se klasičan 1221 i ne prodaje više kod