Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najbolje na izduvanim vozit....Jeb.. vucnu silu ako guma konatantno zvace....ta nece dugo
Naravno da nece dugo kad je beshina ili volture. Prava guma treba da je meksa.Najbolje na izduvanim vozit....Jeb.. vucnu silu ako guma konatantno zvace....ta nece dugo
Ja sam čitao u uputstvu za T40 iz 1978-me. Baš tako stoji. U oranju trebaju biti gume 0,8. Ja na svom nisam nikad pumpao iznad 1,2. Svi mi pokazivali prstom kad prođem a meni su prve gume trajale 31 godinu
Doduše za sve to je napravi samo 2.000 sati ali je komšija sa tvrdim gumama i istim traktorom menjao gume već 2x do sada a i on je malo radio i ima ukupno 1.500 sati.
Guma voli da se mesi. Prepumpana guma mnogo optereti platna i ona popuste. Isto kada nagazi panj u šumi, ništa joj ne može. Tvrdu odmah ošteti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zanima me konkretno to dali su kvarljivi ili ne ja sam zadovoljan i sa grbavim,nisam imao problema...čim se ne piše o njima tj ravnom mostu znači da ljudi nemaju problema...
Primetio sam da mi je opao pritisak ulja u menjaču(mtz 1025), nivo ulja je isti. Da lije neko imao sličan problem i šta bi moglo biti uzrok.
Prečešljao sam ceo forum i jako malo ima diskusije o ravnom mostu na Belarusima...mislim na modele 820,892,952...Kako su se pokazali i dali je neko imao ozbiljnih problema sa njima kao i kakvo je održavanje istih?