Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To ce majstor Toma da sredi, i onda samo vatra, ne sekiraj sePu pu pomjeri se sa mjesta....![]()
Jebiga serviser mi kaze da imaju covjeka koji radi pumpe da budu bolje nego nove sto dodju. Ko ce ga znati
Nije bap sklopka ,ona se kod rusa nalazi nazad kod akumulatora(koji je ima) a taj đavo napred je vezan za punjenje akumulatora.Pre nekako je bilo reči o rusima što pale na 24v...
Elem imam problem sa tim,a do skoro sam imao samo ove na 12v pa nisam upoznat najbolje...
Tamo ispod maske gde su farovi,jel to bap sklopa,ili neki regler šta li je ,ima neki osigurač i on mi stalno odlazi,topi se,i počne lampica da sija...a ne znam iz kog razloga je predhodni vlasnik stavio nove exide akumulatore al različite snage,jedan od 100 drugi od 55a ,pa se pitam da nije možda zbog toga?
Ako ste mislili na majstor Tomu onda je 0637582544.Jel ima neko broj od bošiste kog ste hvalili da jako dobro radi pumpe od rusa.