Za glave motora nema boljeg majstora od majstor Steve iz Rume.Ravnanje, varenje, remonti i sve po redu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto se glava tice i varenja tj zavarivanja koje kakvih čudesa stvarno su odlični,glave radimo kod njih sigurno jedno 15 godina ako ne i vise.Da na njega.Radio mi je dosta stvari, nikada nikakvih problema.
Нова радилица за 1025.3 је 107 000+ лежајеви (јер ови што шаљу уз њу нису ни за к), не питај ме како знам..2 -2,5 таузенке за моторче све са пумпом и дизнама па то је сасвим прихватљиво за тракторче од 100 кс.Штајер од тисућу љета у селу раћен 90 кс 6 лепих хиљадарки генерaлка мотора са другом половном радилицом јер је нова пола од укупне цифре дизне и пумпа
Ja sam platio 19000. Ravnjanje, zamena siceva i ventila (ne zanm da li se još nešto radi).Koliko sad košta nova glava ako je remont 280 evra?
Где си ти то узо,то ми нешто јефтино.Нова радилица за 1025.3 је 107 000+ лежајеви (јер ови што шаљу уз њу нису ни за к), не питај ме како знам..![]()