nebojsa100
Član
Ili je birac stradao(sto je malo verovatno) ili nije lepo uradjena tabla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda samo pun gas i polakoДа, доле у мењачу је све добро.
Идеш 6к-7к-8к-8з-9к-9з?Ja nikad ne preskacem brzine,cemu to ?.
Što se tiče pumpe to ti ne mogu pomoći, ali sam ja sam pre par godina razmišljao o kupovini kratke tanjirače za 820 ali sam odustao jer je na granici da je nosi a i vuče. Na kraju sam kupio vučenu tanjiraču koja završava posao.Kolege zamolio me je rodjak da se raspitam, poseduje mtz 820 i namerava da kupi kratku tanjiracu tezine oko 1300 kg.
Posto mu je hidraulicna pumpa na izdisaju, namerava da uzme drugu i interesuje ga postoji li neka jaca od fabricke i da li je uopste potrebna jaca ako je fabricka ispravna?
Doda dva klipa nazad i gura to i fabricka pumpa.Kolege zamolio me je rodjak da se raspitam, poseduje mtz 820 i namerava da kupi kratku tanjiracu tezine oko 1300 kg.
Posto mu je hidraulicna pumpa na izdisaju, namerava da uzme drugu i interesuje ga postoji li neka jaca od fabricke i da li je uopste potrebna jaca ako je fabricka ispravna?
80×105Zna li neko dimenziju semeringa na poluosovini zadnjeg točka na mtz82?