Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Чика Ацо, то није на послу. Мој лични трактор. Сад сам на послу а то нема везе са тракторима.Ćuti Jovo, dnevnica ide.
Jel resena masina, sta je bio kvar?За сад није; ја сам морао на посао а мајстор је остао да ради.
Није урађено још. Договорио сам се са мојим мајстором који ми је све до сад радио да преузме посао. Сутра ћемо га дошлепати до куће (неких 15 км).Jel resena masina, sta je bio kvar?
Da,euro kačenje je sad standard. Klima hladi odlično.@olalija jesam dobro video na snimku da ima brzo kacenje na polugama?
Klimu sam cuo da ima, samo jel hladi zadovoljavajuce?
Dobro je dobro je, nesto pametno da i oni uradeDa,euro kačenje je sad standard. Klima hladi odlično.
Заборавио сам да се јавим. Решено је. Проблем је био у штифту, доле на ручици мењача, значи могле је све споља да се одради а не да се растура онолико. Враћено је старо уље али ја бих ипак да сипам ново. Која је препорука?И јел решен квар?