Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je jos razlika izmedju G11 i G12, da G12 ne napada aluminijumske radijatore a G11 nije dobar za alu radijatore, nije mi poznato da traktori imaju alu radijatore , moguce za grijanje kabine.U kom smislu sam te razočarao?U smislu razmišljanja većine koja se vodi onom:,,Šta će mu biti''!?Kako se svašta sipa, skidaju termostati, budže i karabudže tako i idu.Greju se, odlaze dihtunzi glava, kuvaju, zaribaju...ja sebe ne stavljam u neugodne pozicije zbog kojih se posle kajem jer kome gore nego meni kada traktor opauči.Nismo deca.
Ne ne eee, bar ne normalno jedino mozda po nekoj porudžbini.Da li uopšte može kod nas da se kupi neki belarus sa power-shift menjačem?
Postoje i unutrasnji hladnjaci motornog ulja gde ta tecnost prolazi, a znaju biti alu.. kako god bilo antifriz je bolji i za zimu i za leto od vode… i sa 12 i jace nemoze niko pogresiti sigurno…Sta je jos razlika izmedju G11 i G12, da G12 ne napada aluminijumske radijatore a G11 nije dobar za alu radijatore, nije mi poznato da traktori imaju alu radijatore , moguce za grijanje kabine.
Ja lemio taj hladnjak gore , bio bakar/mesing, prijasnjem ostala voda pa smrzlo dolje, sace nije bilo osteceno.Belarus ima alu hladnjak ,bar mislim da je alu,gore u kabini za grejanje.Kod mene je g11 u njemu....sta sad,sipati g12 pri sledecoj zameni ili ostati pri g11 ?.