grunt
Član
Руја све више и више упушта хидраулик сад буквално морам да држим полугу за подизање полуга док окрећем плуг полугом поред волана
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa logicno da ce sve vise i vise da pusta, sve vise i vise sve kvari, nece se sam popraviti preko nociРуја све више и више упушта хидраулик сад буквално морам да држим полугу за подизање полуга док окрећем плуг полугом поред волана
Onda se nije rastelovao, nesto je crklo, klip ili regulator.Пробао сам оно што си ми рекао чак сам променио ону опругу која враћа ручицу хидраулике јер се истеглила...све је ок док се уље не угреје добро е сад није ми толико проблем што мало упушта него ми је проблем што морам једном руком да држим полугу да не пада а другом да окрећем плуг,што је доста компликовано.
Pola dana posla i jedno 500,600eМа ја би све то ново метнуо и у кур нема нагађања јбг то је дан посла али после си миран.
Pa kazete sve novo da se metne, za novo toliko,zato sam i rekao da mora da se utvrdi sta je od ta dva otislo,da bi jeftinje prosao.А јбг може ли јефтиније да прође? Неко ремонтовање?
Svaka popravka na rusu je zanemarljiva u odnosu na zapadne marke ako se tako gleda tj sama cena al mora se uzeti i u obzir i da neko ko vozi rusa ni ne ocekuje kvar na motoru od recimo 10000e i najverovatnije i nema taj novac inace bi vozio taj neki zapadni traktor.Аха па обзиром да се то не мења често ни ново није скупо. У односу на неке западњаке, а опет је миран минимум 10година.