Mušovac
Član
Ima ga na mom Jd-u,ali je van funkcije.A nekad su da li JD ili MF novi proizvodjeni sa start sprejom, znaci fabricki im se ugradi start sprej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima ga na mom Jd-u,ali je van funkcije.A nekad su da li JD ili MF novi proizvodjeni sa start sprejom, znaci fabricki im se ugradi start sprej.
Uvek ?,pa bokte jel vi ne znate sta je malo a sta previse ?.Kome se cuje cekicanje zbog start spreja nek bezi od njega kao djavo od krsta,jer ce ocigledno vrlo brzo sjeb.. masinu.Mislim da kod start spreja nije problem mazanje već detonacije u kompresionom prostoru što stvara jake udare na čelo klipa koje se prenosi na klipnjaču, ležaje i radilicu. Kod start spreja se uvek čuje čekićanje tokom verglanja.
Mi smo mnoge krševe palili uz pomoć spreja jer drugačije nije mogloTi si neki madjionicar ako uspes da upalis traktor sprejem a da se ne cuje cekicanje
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Drugo je kada ugradi fabrika, oni znaju i gdje su ga ugradili i koji sprej ide i koliko ide.A nekad su da li JD ili MF novi proizvodjeni sa start sprejom, znaci fabricki im se ugradi start sprej.
Nema tu nekog upustva,cak i proizvodjaci katu,spricnes pa verglaš,nigde ne piše koliko se sprica.Je l' može neko da napiše kratko uputstvo kako se koristi sprej? Mislim u kom trenutku prsnuti, koliko prsnuti... Ja mislio to je prosto, zaverglaš i kad već vergla prsneš, al' sad me uplašiste...
JD je imao taj sprej na traktoru , ali to je bilo prije 40 godina.A nekad su da li JD ili MF novi proizvodjeni sa start sprejom, znaci fabricki im se ugradi start sprej.
Ali ima i dan danas tih traktora, i dan danas tako pale.