MTZ Belarus

Nebojsa uzmite kovane nasadne kljuceve za taj udarni odvijac.Polomicete te dobre nasadne nisu one za odvijac.

Brzo i efikasno resene kocnice.(y)

Nebojsa uzmite kovane nasadne kljuceve za taj udarni odvijac.Polomicete te dobre nasadne nisu one za odvijac.

Brzo i efikasno resene kocnice.(y)
Ma imamo i kovane gedore nego zbog debljine zida ima mesta gde ne mogu da stanu pa se uvek koriste ove jer ko ce u poslu sad ici tamo vamo i uvek se zaboravi a kad pukne onda bude sto nisam uzeo,32 zbog tockova je najkriticnija.

Mislio sam da prećutim ali...ipak da pitam, da li vredi za sat majstorluka da se kolje jagnje?

Sećam se one priče kad razgovaraju deda i baba i kaže baba" Deda, jel znaš da nam je iduće nedelje 50 godina braka, mogli bi jagnje zaklati"?
A deda" A što ti je krivo jagnje, pa da ga kolješ, kad nas je upoznala tvoja drugarica Mara".

Aca ja evo vozim djubar izdjubravamo ovčarnike i janje je zaklano sinoć i pola danas pod sačem uradjeno a pola će sutra
Ćale, zet, kolega, ja i sestrić 6g
Pa niko ga bolji ne može pojesti!!!!!!!
A tek prase 5 crvenih pa jeftinije ispeći prase nego ići na ćevape

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Sad gledam ovaj klip,a resio danas da menjam gumicu blokade jer tu pusta ulje, hocu i kocnice razdrndati ako skinem tu oblogu de ide dovod ulja od blokade ?

Nazad
Vrh