Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nadalj, Nadalj. Moram menjati to, a nikad kompijuter da upalim. Ne moze sa telefona.Murtin, kod tebe nikada ne znam na koje selo mislis. Moras biti precizniji.
Kupljen u Coric Agrar?Kod nas u selo stiže 2522. 260ks rusonja.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ma imamo i kovane gedore nego zbog debljine zida ima mesta gde ne mogu da stanu pa se uvek koriste ove jer ko ce u poslu sad ici tamo vamo i uvek se zaboravi a kad pukne onda bude sto nisam uzeo,32 zbog tockova je najkriticnija.Nebojsa uzmite kovane nasadne kljuceve za taj udarni odvijac.Polomicete te dobre nasadne nisu one za odvijac.
Brzo i efikasno resene kocnice.
Nisam znao da ima više komada u Srbiji. Navodno je ovaj jedini.Kupljen u Coric Agrar?
Samo pojacan sa jos jednom lamelom i medju plocnom.Da li je i na 1221 ovakav princip kočnica,ja u životu nisam stisnuo kočnicu do kraja
Zar taj nije kod Matijevica na nakoj farmi bio?Nisam znao da ima više komada u Srbiji. Navodno je ovaj jedini.
Nije kod Ćorića. Sa licitacije je.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Mi smo na 1221 izbacili tqj sistem i ubacili diskove,nema vise problema sa blokiranjemDa li je i na 1221 ovakav princip kočnica,ja u životu nisam stisnuo kočnicu do kraja