Koja je cena?Ima jos jedan par ako nekom treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je cena?Ima jos jedan par ako nekom treba.
Voleo bi da mogu da razumem tvoju poruku ali ne ide nikako?Svašta se ovde može pročitati. Posle par zaverglaja je sve masno i podmazano i nauljeno, ali dobro kod Rusa je sve moguće.
Iskren da budem,ja sam koristio sprej jednom u zivotu. Ali ovo sto sam napisao,nisam lupio ili izmislio. Znam dobro tog mehanicara koji mi je ispricao sta se desilo kad su vozaci narokali spreja u motor u autobusu.Nista loše ne mislim tebi ni tvojoj izjavi. Nepojmljivo mi je da se tako nesto desi zbog start spreja. Čim krene da se vergla uljna pumpa gura ulje,podmazuje ležajeve i ceo motor. Zato me čudi da dodje do toga što si pisao. Znam da višak spreja nije dobar i da više šteti nego što koristi. Vidjao sam ja i bisere koji produvaju ceo sprej da bi upalili motor a on i dalje nema dima dok vergla...
I jedni i drugi su imali ugrađen start sprej.A nekad su da li JD ili MF novi proizvodjeni sa start sprejom, znaci fabricki im se ugradi start sprej.