sinisa1979
Član
Ne mogu da se zavare ili ne vredi? Eto, a kažu za rusa jeftini delovi....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebaju mi prednji blatobrani sa nosačima za 82.1
Gde bi to mogao polovno da potražim?
Evo covek prodaje na dobroj zemlji.. Pozdrav
Screenshot-20201206-165950-com-android-chrome hosted at ImgBB
Image Screenshot-20201206-165950-com-android-chrome hosted in ImgBBibb.co
Pozdrav svima, doslo je vreme da se menjaju gume na ruji pa me zanima od kog proizvodjaca uzeti gume. Gume na njemu su prednje 13.6-20 prednje, a zadnje 16.9-38. Za zadnje sam mislio da uzmem Mitasove dok prednje ne znam koje uzeti.
Ne bi se slozio da je u AP jeftinije. Ja sam za 1221.3 zvao AP pre neki dan i na kraju je narucio kod Suloka u Adi jer Beslina je 8000 jeftinija kod njega. Dva komada 16000 jeftinije. Da napomenem da su cene sa unutrasnjom.
Kolega zasto ne dijagonalna.Ja sam stavio na 1025.2 nazad dijagonalne i mogu reci da je mnogo traktor mirnijiMoje iskustvo za Belarusa kaze Belshina, voltyre nikako. Iskljucivo radijalne gume, nikako dijagonalne.
Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...
Moje iskustvo govori upravo suprotno...ne zna se koja je gora od te dve...plastika teska,pucaju po boku iza svakog krampona. za nijansu voltyre je kvalitetnija...kama je ok.a razmislite i o ozki i mitasu.Moje iskustvo za Belarusa kaze Belshina, voltyre nikako. Iskljucivo radijalne gume, nikako dijagonalne.
Prva, druga, kuplung treća, ruski ti je menjač sila...