MTZ Belarus

Ee
Dok se mi bezbrizno dopisujemo da izvinete sranje. Javlja mi sin da je u oranju otisla zadnja desna na 1221.3. Mora nova, sto znaci da moraju obe. Zvali Suloka u Adi. Dve zadnje sa unutrasnjim 116000. Naj gore sto ne radi do ponedeljka i eto ti uz neplanirani trosak i tri izgubljena dana. Traktor nov kod mene od 2013 godine, 3000 sati.
Eeeeeee to se zove maler

Mozda te nisu svi razumeli. Problem je sto je glavni teret taj zvezdasti tucani valjak koji je na bar 2.5 metara od traktora, tako da u transportu oseti svaku neravninu i ljulja traktor. Kuter za sitnjenje mase suncokreta je 1700 kg i blizu je traktora i isto se desava da traktor 1221.3 vaga u transportu. Sad je pitanje na koliko se pumpaju gume. Ja ih pumpam na 1.5. Da li je to dovoljno?
Ja u podrivanju pumpam na 1.8

Dok se mi bezbrizno dopisujemo da izvinete sranje. Javlja mi sin da je u oranju otisla zadnja desna na 1221.3. Mora nova, sto znaci da moraju obe. Zvali Suloka u Adi. Dve zadnje sa unutrasnjim 116000. Naj gore sto ne radi do ponedeljka i eto ti uz neplanirani trosak i tri izgubljena dana. Traktor nov kod mene od 2013 godine, 3000 sati.
А што не зовеш Фофа из Бачке Тополе он чак има и сервисера који излазе на терен и на лицу места одраде замену гума.

Sa Sulokom imam korektnu saradnju. Par puta mi je covek pomogao, a sad kad smo vec kontaktirali i dogovorili se ne bi da ga ispalim. U svakom slucaju hvala. Da se desilo juce on bi ih danas doneo, al tako se odigralo.

Pa ne znam da li njega kaci uredba zabrane rada od petka popodne do ponedeljka ujutro, posto on ima maloprodaju i vulkanizersku radnju. Kod nas vulkanizeri rade. Uglavnom predlozili smo mu da dodjem jutros rano, ali on kaze da ne sme, da kod njih inspekcija ceslja i da su kazne velike.

Jedino ako gume prodaje u kaficu ili kladionici

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Ovo bih voleo da vidim uzivo
e3c603bc6a35e995027f221fc2345729.jpg
9e230d1199d5ec60eaad48e2b7de4ade.jpg

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

A 5500 je bio jedan u Dobanovcima u pkb-u, sto puta sam slusao price i od traktorista i od majstora kolika je mrcina bio i da nije imao orudje da radi sa njim.

A otkad su ga vec rastopili kroz staro gvozdje .....Najblize njemu moze biti 5360(ili koja je vec oznaka) koji se moze videti ponegde,bio jedan u oglasima pre godinu,dve,mislim da su istih dimenzija on i 5500,tako da je to manje vise isti traktor,ako je tako.

Dimenzija je verovatno bio isti ili jako slican,mrcina u smislu da sta god su zakacili za njega nije osecao nista.
Koliko sam razumeo u to vreme je imt imao pokusaj pravljenja pluga sa 12 brazdi za njega,kad god bi uspeli nesto da sklope traktor bi ga polomio u prvih 100m njive,traktorista je imao zadatak da plug ide sto dublje moguce a traktor sto je brze moguce.
Dok je traktor bio u Dobanovcima plug nisu uspeli da naprave.

Nazad
Vrh