aca74
Član
Ok. Čisto pitam. Pravi razlog pucanja kllipa je realativna stvar. Ali ako je više hiljada radnih sati radio posle zamene klipova, onda mislim da nije baš bofl klip.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav i vama kolega.Pozdrav za sve,pitanje za majstor Nebojšu.Poslednjih mesec dana mi traktor Mtz892 rm voze razni dunsteri,preključe kad sam seo u njega i pri gašenju sam primetio neko čudno lupanje pa da pitam da li ti je poznata problematika?
Nisam baš siguran,ne bih da nagadjam,sutra ću pažljivije slušati pa se javljam...Pozdrav i vama kolega.
Sve zavisi odakle dolazi zvuk,odakle se cuje lupanje?
Kolega nisam siguran kome je upuceno pitanje,ako je meni u pitanju je 952.Kolega,koji je rus u pitanju?
Za tolike sate kako se pokazao menjač? Po ošto ovde vlada mišljenje da ti menjači traju kraće od klasičnihKolega nisam siguran kome je upuceno pitanje,ako je meni u pitanju je 952.
Послато са SM-A510F помоћу Тапатока
Ja sam napravio 500 časova sa mojim i veoma sam zadovoljan ,izgleda da mnogi pišu napamet i iz priča rekla kazala ,kad se normalno koristi i održava ide toA sto se tice radnog veka tog 14/4 sinhronog menjaca nisam bas siguran da je kraci od 18/4,mozda je i obrnuta situacija.
Jedino sto je danas sutra sinhroni dosta skuplji za popravku.
Послато са SM-A510F помоћу Тапатока